Saturday, February 28, 2009

menghabiskan makanan kat umah ijat

anak sapa nie?

si kechil yang mula mengantok

bebudak umah aku ( cherry apartment)

salam all..pagi nie aku nak citer pasal BBQ semalm kat umah ijat.hehe....xder apa pon..saje nak gatal2 tangan update..haha...best oo..baik betul family ijat dengan kami 1 umah...selalu buat makan2..alhamdulillah,atleast ade jugak org yang prihatin dengan kami kat perak nie..family dier dah jadi macam family kami jugak..hehe...thx family ijat..:)
awalnye aku xnak ikut budak2 umah p bbq at umah ijat..sebab aku still demam..last2 bila pikir aku akan lepak sorg2 kat umah dan lapar,so aku pon ikut la.hehe...rezeki tu beb...dan x lupa jugak untuk bawak baby aku...( camera la..) hehe..kami gerak dengan moto je semalam...nasib bek jalan kat ipoh nie x sesak sangat semalam..cuma aku rimas sebab terlalu banyak traffic light..huhu..tengah mata sedap melayan lampu2 yang berwarna warni,tetiba hujan plak turun...alahai..aku basah xpe la,yang aku takut baby aku basah..tapi xpe,hujan tu kan rahmat..hehe..kesian kat rizal yang rider semalam..:P..aku ngan baby x basah pon..haha..sampai je umah ijat terus la kami melantak..haha..dah la lapar,kena hujan lak tu..dan pagi nie aku terpaksa makan ubat lagi...huhu..ok la korang,aku da mabuk ubat nie..huhu...nak tido jap..tengah hari nanti ader gig orbit muzika..yeah..!!...haha

11 comments:

Omaw Rozduan said...

siot.
aku tak gerak.
huuh ;'(

Rui said...

kalo dah BBQ yg memanggil, sakit tak sakit kena pergi jugak bro, free meal kot, ha ha.. ;p

ouh ya, jaga baby ko tu leklok.. bukan weatherproof pon kan?! he he..

eD love photographY said...

tu la omaw..best oo..hehe...

Rui : haha...perut aku x sakit..sedia menerima kemasukan bila2 masa..hehe..

* thx rui..baby ko canon kan..shuttle dier macam peluru..tu yang aku jeles kat canon..(sori kalau ko x gune canon.) hehe

kEy said...

amb0i....sedap gak bbQ..
nak j0in~!

Syahzamir S. Hashim said...

LOrh..
x ajak ak pown..
ak kalau makan, kalah ko..
hak2

aqeela affandi said...

hehehe
ed..
comel kot!
hahah!!
suke!
awat pian skema semacam??

eD love photographY said...

key : haha..da abis la..

syamir : hehe....tau dah..tu yang x ajak tu..
takut makanan abis..
haha

aqeela : sape comel qeela?hehe...
xtau la...haha..
kena tanya pian la

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu cam best jerk BBQ...hehe...

**anda takut lapar or takut tinggal sorang....ngeeeeee...;p

sheera said...

haha jom pi bulan :P

aqeela affandi said...

la..
ed wat tnye lak..
ed la!
hehe

eD love photographY said...

mistaken identity : yup..
best giler..
hehe..
ermmmmm mana ade..kantoi la.haha

sheera : jom2...tapi xleh p berdua..nanti jadi benda len..haha...

aqeela :..ish..merepek je qeela..hehe