Monday, March 2, 2009

orbit muzika dan fine clothing !..yeahh

salam semua....amacam?smua sihat ke?( nada artist nak wat show) hahahaha....yeah,,,hari nie aku rasa lebih sihat berbanding kelmarin dan semalam..hehe..alhamdulillah nyawa panjang lagi kan..huhu...ok la,aku nak mula citer nie...bace ye adik2 ku sayang...hahaha....ari sabtu aritu aku ada p gig orbit muzika kat ipoh nie..walaupon aku demam tapi aku semangat sebab aku da janji ngan omaw nak lepak kat booth dorg iaitu fine clothing..hehe..aku memang support full dorg nie..aku x minat sangat nak masuk dlam dewan yang berlangsungnya gig tu..cukup la aku meriuhkan suasana kat luar tu..haha...ayat apa aku guna nie...:p... ermmmm boleh tahan la ramai yang p kat sana..aku boring gila dok umah sorg2..so aku pon p la..hehe...tapi yang x bestnye aku demam lagi time tu..so x bayak la gambar yang aku shoot sebab x larat..dduk je melepak...huhu...ok la..korang layan la dulu gambar2 nie...hehee

model fine clothing?hahaha.... :P


crew fine clothing


salah sorang ahli band COUPLE



KPTM students?uhu



model fine clothing lagi ek...hehe


brother dari abstraxx jingga


jom kita control bro..haha


nothing to say

gerai jualan

ermmmmm


free palestine...peacee


lomography

sengal 1


sengal 2


kynn


din,aku pon nak jugak...huhu

ok la sayang-sayangku sekalian....perut pon da mula lapar nie..aku g makan dulu ek..hehe...sape nak ikut jom..tapi bayar sendiri..haha...bubye...

11 comments:

aqeela affandi said...

ed!
best nyer!
btw fine clothing tu mane na dpt?
design nice la..

Syahzamir S. Hashim said...

Wah!!!!
Bestnyer!!!
Wugi gler ak x g!!
Ish!! Nape la ak dmam mse tu!!
ISHhh!!!

eD love photographY said...

aqeela : hehe..best2..ermmmm bt masa skg stok abis la qeela..nanti ed tanya mmber2 ed k..:P

syamir : alahai..xpe la..nak watcamne kan..da demam..hehe

Rui said...

ha ha bro, gambar ko ngan ala² bob marley tu sempoi giler..

btw, geng lomography korang ada jual lomo lubitel 166+ tak?! ada gtau aku ye, sangat admire model tu.. -_-

eD love photographY said...

hehe..
thx rui..aku suka tengok rambut dier je...
but xterlintas la nak wat..hehe..

ok2..nanti aku try tanya k..hehe..kalau ada aku gitau

suffian.othman said...

hak3,,
kool2..

wawaSUI said...

weeeeee
aku comei gile dalam blog ni
wakakakakaa
prasan abes

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hoho...mcm best jewk...zero degree clothing ada skali x...huhuu...

aqeela affandi said...

ed..
ed telah ditag oleh i!!!
hahahaha..
sile ke blog qeela!

Omaw Rozduan said...

yeah!

Raja Nadiah said...

knp x dtg awal tgk minie main
huhuhu