Saturday, March 14, 2009

berjaya menyahut cabaran qat..hehe

salam semua..hehe..ermm sihat?hope sihat la ek..arini aku nak cerita pasal aku p jogging dengan qat pagi tadi...hehe...alhamdulillah,pagi nie berjaya jugak aku menghadirkan diri untuk jogg kat taman rekreasi sultan abdul aziz atau padang polo kat ipoh nie..hahaha...banyak kali dah qat ajak aku tapi macam2 alasan aku bagi..huhuhu..tapi pagi nie macam mana ntah tetiba semangat aku ada...pukul 7.30 aku terpacak kat padang polo tu..haha..tapi qat awal lagi kot...hehe...yang bestnya,kami jogging 2 round je..pastu masing2 dah pancit..huhu..tetiba aku terpandang kat 1 tempat yang cantik sangat kat situ...aku minat sangat nak lepak sambil amik gambar...so apa lagi..qat pon 1 kepala je...hahaha...posing puas la kami berdua :P.....aku cakap pon xguna..korang tengok la gambar2 kat bawah tu k...hehe....kalau korang xsuka sori la..aku ni memang gila gambar pemandangan...pastu dah xtau nak watpa,aku dengan qat pon gerak ke restoran nasi vanggey...apa lagi..melantak la..hahaha...thx kepada qat yang belanja aku..eheeee...

nie photo-photo dari kamera aku


haa ni plak gambar makcik-makcik dan pengunjung padang polo yang tengah senamrobik..hehe


last,aku ngan qat lepak melantak kat restoran vanggey...hehe


ok lah korang..sekian saje celoteh aku kali nie..hehe..insyaallah lepas nie aku p jogging lagi..haha..kalau rajin la...neway,aku seronok sangat hari ni..dah lama aku x rasa segar camni...huhu...ok la ye...bubye dan selamat malam..:)

p/s : sila klik kat gambar untuk imej yang lebih jelas dan cantik

17 comments:

aqeela affandi said...

hahah
ed..
ed..
penat pasal ni ker?
sian sungguh!

btw..
pix tu cntik cntik belake
qat pun..hehe
btw..nape qat yg blanjer??
hehehe
sweet je kan..
korg msty wat self timer an mase amik pix berdua tu..
bijak bijak!

eD love photographY said...

hehe..
yela qeela..
lama tau ed x jogg..huhu..
semput tadi..waaa

thx qeela..
hehe..
ermm mulenye ed nak bayar..pastu qat cakap die nak belanje..xkan ed nak tolak kan..hehe...:P

haaaa...pandai pon qeela...
xkan nak suh mamat negro kat padang tu snap kan..
hehe..
:)
maceh2

Purplelito said...

haa.gambar2 kt sini lagi ahhhh cantekkk.haha

eD love photographY said...

haha..
mana ada..
huhu...
:(

Rui said...

haihh.. berdating di bawah pokok sakura kuning.. giler romantik bro ed ini.. ;p

neways smart gambo.. yg berdua tu timer tanpa tripod kah? ;|

eD love photographY said...

haha..
romantik la sangat :P

ye bro rui..hehe...
me letak atas beg je..
:)

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu...lame gile tak g polo...huk huk....

pic pokok n anda bedua mmg sgt cumel sgt...ske sgt....hehe..

* pic seberang jln polo tak shoot ke...huk huk...;p

Fly said...

nise shot, and hepi weekend

eD love photographY said...

mistaken identiti : yeke...
me lupe la anda org ipoh..hehe..
thx erin.hehe..besa saje maa...huhu..
*seberang jalan polo?uih xmo la..kan kubur cina..hahaha..saje nak kenakan me ek..:P

fly : thx fly..hehe..anda shot lagi cantik...:)

Nana Rosli said...

canteek gambo2..=)

eD love photographY said...

thx nana rosli..hehe...
besa2 je pun..huhu

angkasa said...

cececece.ehem2.
rsa bhagia norh
fhm2
hehe
tp style suma gmbaq
:)

eD love photographY said...

angkasa : apa yang pahamnye dik oi..
hahahaha....
thx ya...
teringin gak nak snap org jitra:P

Fly said...

salam, selamat petang. nice shot bro, tembakan yang semakin bagus..tahniah..romantik.. goood...

eD love photographY said...

salam...selamat petang...thx bro cg fly..hehe...me belaja lagi..romantik?haha..no la..
:P

eD love photographY said...

salam...selamat petang...thx bro cg fly..hehe...me belaja lagi..romantik?haha..no la..
:P

Omaw Rozduan said...

gambar kau semakin G E M P A K!!!!!
yeah!