Friday, March 13, 2009

apa nak jadi ngan aku nie...huhu

arghhhh tensionnye aku...bila bangun pagi je aku jadi malas nak ke kelas....huhuhu....arini aku ponteng lagi...waaa...mati la aku...notis amaran dah nak kuaq....tapi tu la...bila pikir balik semua nie bermula dari pemikiran aku jugak...korang paham kan?yela,bila bangun pagi lewat,aku mula terpikir nak mandi lagi,pastu nak berciap lagi...berciap plak dah la skema...huhu...pastu aku pikir lagi nak kena turun ke bawah dari apartment aku nie...bila turun ke bawah nak kena amik moto kat parking...panaskan enjin moto plak...masa tu pon dah pukul bape...pastu on the way nak ke kolej terpaksa menempuhi lampu isyarat yang terlalu banyak...huhu....pastu bila sampai kolej lewat nanti kena berbalas pantun ngan lecturer plak...waaa....so bila aku dah pikir camtu aku pon amik keputusan xyah p dan sambung xtvt tido aku...hahahahahaha...sengal kan...tapi tu lah insan yang bernama muhammad shahir bin noordin...dah la aku ketua kelas..kuat monteng lak tu..:( parents aku dah x larat nak beleter lagi..sory mak,ayah,..huhu...korang nak tau x kalau aku boring sangat dalam kelas aku akan watpe..
aku akan ajak mmber g toilet dan kami akan mulakan sesi photography...hahahahahahaha.....puas bergambar baru kitaorg masuk kelas balik...xpon aku turun cafe dan beli eskrem..hehe :P

ok la..sekian cerita pasal aku yang sengal nie...hehe...hope aku dapat ubah perangai aku nie...korang mesti kadang2 malas gak kan...huhu


sori....gambar snap ngan kamera henset aku je..huhu..dan malas nak edit...tengok tu..malas lagi..huhu..

10 comments:

asis said...

jadi org la ed...
hohoho..
buat la entry tjuk 'MALAS VS SKEMA'
agk2 ape critenye ?????

sheera said...

haha kalau da sedar tuh berubah lah :P

Anonymous said...

ish..
pe nk jd..
ce brubah jd rjin ckit...
huhuhuhuhuhuuuuu

eD love photographY said...

asis :..hehe no komen la..tapi ed bukan skema k...xske poyo,skema...

sheera : amboi dia..hehe...yela2..ed tengah berubah la nie :P

anonymous nie sape ek...huhu..
yela2...ed berubah..huhu

aqeela affandi said...

bagus betul si ed ni rupenye
hahaha..
contohi la beliau oke..
bcuz qeela pun cm lebeh kurang dia je..
lagy satu..
pix yg 2nd uh : mcm menahan bau sesuatu..

p/s:ed..kalo ye pon cover la sikit..kwan ed jgak..hahah

naseb la toilet uh ade mirror..
dpt jugak amik gmbr..
yg best tu..
dlm toilet ade chye matahari ke?

kwn kwn..tgk ed..
sbg contoh..
wlau ke toilet pun,dia tetap menjage kecntikan mate dia dr sinaran UV chya matahari..
bgus bukan??

so..ape kate kite contohi ed..

p/s:
ed jgn mara taw!

eD love photographY said...

aqeela nie memang nak kena popok..hahahahaa..xpe2...tunggu nanti ed balas..hehe...

kira ed ada geng la nie ek.?
bagus2

aqeela affandi said...

hhaha
mao revenge ka??
jum la!

Rui said...

ha ha, ko memberi contoh yg kurang elok kat followers2 ko nie bro..

ponteng kelas, haihh.. ;p

pesal tak bawak baby ko gi kelas, takde laa boring sangat zoom snap2 gambar awekx skit, ha ha..

eD love photographY said...

hahaha..
mana ada rui..
aku cuma nak buat tauladan...hahha..

uih...xlarat la nak usung tiap2 ari..huhuhu...
kena gune time perlu je

wawaSUI said...

wakakaka
tu dia zaid
gila glamer kt blog
hahahaha
mampoih aku klo dia baca:P