Tuesday, March 3, 2009

nothing to say

korang bace tajuk kat atas tu pon bleh tau kan aku boring gile skg nie..huhu...aku nak wat assignment pon malas..haduiii..ape la nak jadi nie...keje aku men game je..huhu.kalau aku x mengadap laptop,aku mengadap ps2...waaa.nasib bek mak ngan ayah aku kat kedah.hahaaha..kalau kat sini mau kena berleter aku.yang bestnya dalam boring2 nie sempat lagi aku gosip2 ngan wawa dalam ym..haha..buat tambah dosa je..ok la korang semua..cakap banyak2 pon buang air liur je.huhuhu...bek aku g tido kan..moga2 bangun pagi esok aku ceria dan ada semngat nak p kolej..hehe..insyaallah....:)
nasib bek la ada menatang nie ngan laptop aku...kalau x mati kutu aku dalam umah nie..



aku nak p tido dulu..hope aku dapat mimpi indah malam nie..hehe...selamat malam..bubye..



p/s : gambar x dapat diedit disebabkan adobe photoshop aku problem..huhu..kesulitan amat dikesali..haha







13 comments:

wawaSUI said...

hahaha
sama cam post blog aku ari ni
hahahaahahah:P
hari ni paling boring

InsanYang DudukSebelahKatilMu said...

Sewa ps2....sejam rm1....huhuhuhu..

eD love photographY said...

tau xpa wawa...
aku boring gila babi..
huhu

eD love photographY said...

insan : boleh2...hahahaha.....:P
razak comel

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu....idup PS!...huk huk...;p

eD love photographY said...

haha..
sori erin..xtau nak bt ape..
boring gile..
waaaaaa

Rui said...

lex bro jgn busan2..

anda empunya kamera kan? pergi laa ajak si pyan tu carik sight shoot2 gamba ke ape, he he..

sheera said...

haha, pnjam game yg best2 bleh? huu :P

angkasa said...

tudia tudia
keja men gme jaa
apa nk jd ngn budk2 zman dluk kala ne'haha

suffian.othman said...

ahaks!
say thanks to pian c cap ur pic last night!
ahaks!

Atira. said...

haha lelaki dgn games memang inseparable. :P

aqeela affandi said...

ed...
best pulak tgk pesanan yg bwh skaly tu..

photoshop prob..
hahahah...

eD love photographY said...

haha..
same ek masalah kite?
:P