Monday, March 16, 2009

review my artwork yang x seberapa...huhu

assalamualaikum semua..hehe....sebenarnye xde pape pon yang aku nak ceritakan hari ini...cuma aku nak bagi korang tengok artwork2 aku yang dulu...huhu...aku ingatkan dah hilang artwork nie..tapi bila aku check2 balik aku terjumpa..hehe..so apa salahnya aku share ngan korang kan...ala sikit2..dalam 2-3 keping gambar yang aku shoot & edit dengan tangan aku sendiri...ok lah,korang jangan la kutuk plak k...nie kalau x silap aku 2-3 bulan lepas gak aku shoot...korang leh tengok artwork lama2 aku kat bawah nie k..ohhh aku lupa nak gitau,aku nie jenis yang gila pemandangan...alam ciptaan tuhan nie sangat indah...

ktmb ipoh

najwa

adik yang tengah bermain di tepi laut | batu feringgi

photo nie aku terpaksa meletakkan kamera aku atas bumbung keta dan guna self-timer


tu je la photo-photo dari aku...daripada aku simapn je lebih bek aku share ngan korang semua kan..hehehe...sori all...aku budak baru belajar..hope apa yang salah tu dapat diperbetulkan ye...selamat malam.....

13 comments:

sheera said...

niceee :)

Rui said...

wahhh bro.. ko sangat suka landscape punya shooting eh.. bagus2, aplod lagi laa yg laen2, he he.. neways, gambo bangunan bersejarah tu smart2 je.. ;)

eD love photographY said...

sheera : thx sheera..hehe

rui : thx bro..yup..me suka sngat..hehe..insyaallah nanti kalau ada me upload lagi k..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

wahhhh...manyak mystic itu bangunan...me sgt sukeeee~...hehe...
* dewan DBI or mahkamah ek?....lupa sudaaa~...hiks....;D

neway, nice job...(^^,)

Fly said...

bro semua editing ada art value tersendiri, like the black&white photo. look vintage. congrate

♥pELangiSenja♥ said...

x seberapa ke cmtuh??
isk..isk..e2 dh sgt santek laa ed..
suke je tgk..

angkasa said...

ed ed tau dak mksd smart?
haaa tau kn?
so smart laa suma pic tuuu
:))

Purplelito said...

wahh.nice photo la :))

eD love photographY said...

mistaken identity : thx erin..hehe...
* mana leh gitau..haaa nak tepat dah...ed pon xtau dewan ape..
hahaha

fly : thx bro...hehe...kena belaja lagi

pelangi senja : betul la..huhu...me still kena belaja lagi..neway,thx ya pelangi..hehee

eD love photographY said...

angkasa : thx sangat2 adik angkasa..hehe...:)

purplelito : thx a lot yaa...hehe...pic besa2 je..huhu

Nana Rosli said...

lawooo sgt..
suker yg pic no.4 tu..
ngancam abiss la =)

LiLacFlA said...

wah nice. really, really nice!!

eD love photographY said...

thx lilacFIA..
:P