Tuesday, March 31, 2009

trip ke kl design week...

assalamualaikum semua...hehee...sori la..sejak kebelakangan ni aku jadi malas sangat nak update ini blog..huhu..xtau kenapa...ditambah plak dengan keje yang xpenah nak siap nie..huhu...baru2 nie aku g ke kl design week pon rasa macam x best je..huhu...salah 1 sebabnye kerana kl design week tu buat kat bayak tempat..aku plak bangang sikit dengan karya2 nie..hahaha...ok la..malas nak bebel..ni ada sikit photo....tengok la..bubyeee



p/s : gambar ori..no edit2 sebab aku terlalu malas...huhu....sori...aku tau gambar nie buruk..


8 comments:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu...pic last itu cumel bangat...sama mcm beabear kuuu...hikss....;p

eD love photographY said...

thx mistaken identity..hehe

Rui said...

ed nampak gaya da masok kawasan member² tak kasi salam skang.. mana tau leh jumpe ke ape kan..

kalo aku turun perak mmg aku saun siap2 dah sebab masok kawasan orang, he he..

eD love photographY said...

ops...
sori sangat2 bro..
cadang tu memang nak inform tapi kita contact pon melalui blog je...nanti tinggalkan no fon k..

sori sekali lagi..huhu

suffian.othman said...

kte ritu ble hang da nk smapi nk text aq..
huhuh..
aq tgu je ritu...;P

eD love photographY said...

yela pyan..
hehe..
tunggu kat umah je kan..
haha

t.K.a said...

huhuhu..
kerja watkan ku xrela nk folo trip g kl ni...
jeleznye..
huhuhu

Anonymous said...

a'kum,haip!nice pictures u got here,keep it up!hilang boring...:]