Tuesday, March 10, 2009

kegembiraan yang x terhingga di kampung

assalamualaikum semua..hehe...apa kabar?hope korang semua sihat2 la ek..hehe....aku baru semalam smpai dari kedah...ermmm dalam kul 12.30 malam aku smpai kat medan gopeng..thx abear yang sudi jemput aku semalam...haha...agak lama jugak kan aku x update blog aku nie..huhu...bukan ape,kat kedah aku memang x online dan aku nak luangkan masa dengan family...huhu...smpaikan gambar pon aku x sempat nak snap...aku rasa masa cepat sangat berlalu....waaaa......tambahan plak bila balik je aku mestila kena tolong parents aku kan...so...nak wat cmne...hehe...bukan selalu pon kan...betul x...?..haha...sori kepada korang sebab xbnyak gambar yang aku dapat..huhu...masa x mengizinkan dan cuaca yang x menentu..huhu...aku sempat snap gambar2 sepupu aku je...waaaaaaa......tapi apapon aku hepi sebab leh jumpe family yang tercinta dan kawan2...hehe,,yela,dah 2 bulan lebih aku x balik disebabkan kesibukan yang melanda...dan semalam masa nak bertolak dari terminal shahab perdana tu aku rasa sedih dan malas sangat nak tinggalkan familyku...huhu....tapi nak wat cmne,aku kena balik jugak...pastu nek atas bus malang lagi...waaa...aku kena seat belakang sekali...huhu...macam nak patah pinggang aku..:( lepas ni aku nak beli tiket awal2..hehe...ok la korang...aku pon x leh citer panjang2 nie...nak kena study plak...tu aku letakkan secebis photo untuk cuci mata korg..hehe..bubye...tata...gudnite..eheeee

maaf semua...aku balik x kena time..huhu..padi dah abis kena tuai..waaa

thaqif,syahmi dan nazim...

adik dan mykazen

model kechik?hehe

si cilik

with my bro..sayang kamuu..hehe

posing lagi..haaa..hehe

bujang lapok..haha

bila la si abg ed ni nak shoot..huhu


mak...!!! nak dik na nak terkencing la..huhu

si manis...PUTeRI

aku pon nak jugak...huhu

berdasarkan gambar,cuba korang teka kat bahagian mana seat aku?huhuhu

A) belakang

B) belakang

C) belakang

D) belakang


p/s : sori sangat2 kalau photo2 tu membosankan korang..huhu

19 comments:

kEy said...

sy2~~ sy nak jawab!!

E cikgu~!

depan...

hahahhah~!

anyway, nicE eDit l0r..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waahh...sungguh chanteknye keindahkan kmpung n itu sawah walaupun dah tak brape ijau..hehe...

all da pic cunn n nmpak sungguh hidup n ceria...hehe....ni yg buat hati terasa mau berangkat blk mlm ni jugak...huk huk...

aqeela affandi said...

giler la ed..
bagus betul model model ed..
cumel cumel belake..
msty la diry sendiry kene jady model jugak..
hahah..
smart je woh..

ps:qeela da mengalami da kesusahan mnggunakan nikon d60 seperty mane yg ed ckp tu..
hahaha
but qeela dpt byk ilmu.

eD love photographY said...

key : hehe..thx key

mistaken identity : thx erin.hehe..sori tau xda gambar yang erin suke...padi dah kena tuai.waaaaa

*cepat2 balik..me bawak anda jalan2 kedah..haha

Aqeela : hehe...thx qeela..yup..mana leh ed nak shoot je kan...hahaha..nak jugak interframe..hhehe....

*yeke...tapi ed baru sedar qeela..kalau kena dengan setting dier,akan jadi cantik gak..bergantung kat kiter jugak..hee

asis said...

kuning la plak..
come adik...
huhu..

Rui said...

1) aiyoo, bosan betul laa set² gambar penoh ngan budak kecik jaat² nehh.. ha ha (sori bro, tu mmg perangai natural aku) ;|

2) tapi pape pon gambo 1st mmg cun, ko buat teknik HDR kah?!

3) pasal tiket bas dok blakang skali, ko mmg ada ciri² sempoi.. dok blakang baru macho betul tak, he he..

sheera said...

kmpung kt na? dtgla lawat smkjitra heee :D

eD love photographY said...

asis :..ape yang kuning..hehe..
thx yaa :P..abg dier x comel ke..haha

rui : sori la bro...aku memang suke sangat ngan budak2...tambah2 kalau comey...huhu...ko x suke sebab masa ko budak2 ko jahat kan..hahahahaha...bek ngaku...

* ye kot...aku gune vivid masa snap tu....

sheera ; kampung kat jalan perik...dekat je ngan jitra..aritu memang nak p tasik...huhu...tapi x sempat la...

asis said...

padi lorh...
abg die nih...em...
ade time aje come..
kekadang comot gak...
har har har...

Fly said...

nice shot..

eD love photographY said...

asis : ooooo...ngutuk ek..hehe....

fly : thx fly..xde la..besa2 aje...budak baru belaja

miDguRL said...

suke tgk pic 1st
cantik sgt..dpt posing kt tgh2 tue sure mabelessss kn ahakksss

eD love photographY said...

thx midgurl..hehe...yup...mesti lagi cantik kan..haha

sheera said...

haha, kalau nk gi tasik dtgla visit umah sheera kat bukit indah. dekat sgt2 da kot :P

eD love photographY said...

yeke..
insyaallah..
hehe..
kalau x silap nie sheera yang kawan syanadiah tu kan...
:)
perasan x ed

Aiza Jeniza said...

ed dah sombong ekk..
dpt 3A jea..
heehhe

eD love photographY said...

ehhh.
mana ada sombong la..
huhu..
alhmdulillah..
hehe..
bagus2

solehah said...

sgt lawa.
kampung yg besh.
foto hebat.!
=)

eD love photographY said...

thx solehah,,hehe