Monday, March 23, 2009

photo acoustic for gaza..seperti yang dijanjikan

assalamualaikum all...hehe....aritu aku ade cakap nak letak gambar2 acoustic for gaza tu kan...( bagi yang selalu jenguk blog nie ingat la kot )...haha....ni aku dah kotakan apa yang aku cakap...tapi sori la...gambar2 bukan la macam kat gig or konsert yang besar2..huhu..sori erk...just kat kolej...tapi alhamdulillah,sambutan agak menggalakkan....hehe....dan tujuan utama event nie boleh dikatakan tercapai iaitu mengutip derma bagi tabung GAZA....



artwork aku turut dipamerkan kat sini...( terharu )



and last...photo nie candid by hade..thx hade..hehe

ok lah korang...aku harap sangat korang suke dan layan dengan photo2 dari aku tu ok even x seberapa dan x segempak orang len..huhu...bro RUI,sori k..mungkin ni bukan photo yang anda harapkan...sekali lagi sori...waaaa.....aku nangis dah nie..

11 comments:

Rui said...

ha ha, kenapa ko sori kat aku lak ed.. tadehal lah, semua pix ko smart je :) ko jgn down lak, potrait 'orang' mmg agak susah, aku pon kurang gemar.. landscape lagi senang, betul tak.. ;D

cuma mula2 aku ingat konsert tu cam besaran, rupanya acoustic dalam kolej je eh.. nie, bokeh gambar mixer tu naiss, aku suka blur dia.. ;D

ko pakai lens ape tu? 75-300 ke? nampak garang maa.. ;|

eD love photographY said...

rui : thx rui..hehe..bukan ape..ko kan org lama...segan la aku...huhu..tau xpe,tambah2 kalau yang banyak jerawat..hahahaha...opsss...dapat dosa lagi..

tu la..tapi aku bangga sebab semua nie atas hasil usaha students..hehe..yeke..thx sekali lagi rui..hehe

yup...70-300 mm...payah nak mmpus setting dier..huhu..nak skodeng memang ok la..haha

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hohooo...last pic bersama si hitam itu sngt cumel...jeless!....;p

pic santek2...gud job~!...ngeeee...;D

eD love photographY said...

mistaken identity : hehe....bukan semua me punye la..
tukar2 je..

thx ye erinnn :)

angkasa said...

thniah na ada hsil keja ed kt situ
hehe
:D

eD love photographY said...

thx angkasa..hehe

bakrihafizhisham said...

owh geng rui eh
:)

gadis merah jambu said...

waaaaaaahhhh....
ed dah berjaya kotakan jnj ed..
tahniah!!!
hehehe..

asis said...

ed..ed..
kena tag la..

asis said...

ed..ed..
kena tag la..

Raja Nadiah said...

aku suka
ada gambar aku
wakakakakaakaka