Wednesday, March 18, 2009

acoustic for gaza ! KPTM IPOH


assalamualaikum semua...aku update nie sebab nak gitau yang kptm ipoh ada anjurkan events ACOUSTIC FOR GAZA .......tujuan utama events nie adalah untuk mengutip derma bagi menghulurkan bantuan ringankan beban saudara2 islam kita yang sedang sengsara di bumi palestin....hurmmmm..kepada korang2 yang free dan dekat tu di jemput hadir bagi meramaikan event nie ok...kat bawah nie aku letakkan flyers ACOUSTIC FOR GAZA tu...oh...sebelum terlupa...FINE CLOTHING pon join dan buka booth kat event nie..hehe...makin maju clothing nie nampaknye..syabas.....

DATE : 21 march saturday ( 2pm until end )

ADMISSION : RM2 (donation for GAZA & free door gift )


p/s : guideline agak skema..huhu...tapi nak wat camne...dah pihak pengurusan kolej nak macam tu kan..so kena ikut la..

12 comments:

angkasa said...

yey!im 1st here
hehe
:DD
bgus2
uat sumtink utk tlg depa an
:))
ed lm xview superneena norh
:D

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waaaa...mcm best jek...org luar bole join jugak kah...hehe....

yg 'the guideline' tu paling best...hikss....;p

ed tak performkah?...;p

asis said...

wah..
comey2..
tp jauh la nak gi klu kat perak ok gak..

sheera said...

interesting. but ada desas desus menyatakan duit yg satu dunia hulurkan x pernah smpai kpd rkyat jelata mereka pon, bagaimn tuh?

eD love photographY said...

angkasa : hehe..bagus2....ala...ed bz la dik....huhuhuhu..ok2..me visit k..dun worry dik..:P

mistaken identity : boleh2..hehe...ed mana ada band..haha.....nak me bt solokah?
me cuma tolong belakang stage..

*guideline tu terpaksa la skema sebab permintaan kolej..huhu..( event nie kan for gaza )

asis ; lohhh...kat perak la nie..hehe...ipoh..

sheera : yeke....ala..ed xtau la plak...huhu..tapi donation nie memang akan diserahkan kepada pihak2 tertentu...insyaallah..xtau la kalau ada pihak atas yang x serahkan plak...huhu

asis said...

no..i mean me..
ak xdak kt perak..

eD love photographY said...

yeke..
hehe.
mana la me paham..:P
sori2..

Rui said...

wahh bro! event lagi.. adeh, kalo aku dekat ngan ipoh kan mmg slalu aku dtg support ko + piang.. eh, mana roommate mu tu? senyap je lately.. he he

eD love photographY said...

to rui : betulkah kata2 anda itu?hehe...kat tempat ko lagi banyak event best2 kan...hehe

ade je...hehe..
rindu ke bro..haaaaaaa..........:P

fezaL Mohd said...

ko budak epoh ye
moonlight perform tuh

maze pown ade hahaha.

guide tuh cm hampeh jerk.
ish3..

eD love photographY said...

aku budak kedah fezal..belaja kat ipoh....tu la..nak wat camne kan..huhu.....

[[~R*i*Y*s*E*s**L*a*D*y~ ]] said...

huhu..mcm syiok jer..leh join x?