Tuesday, February 24, 2009

sarapan bersama ibu - puan kartena kontesta

wajah sengalku...haha

aku pon nak interframe jugak..huhu

moon,abear,apex,gg & fina

kak ilah,yati dan puan kartena

sapa tu kat belakang..hehe

aku sayang korang....hehe


assalamualaikum semua kawan2 ku..hehe...sori sebab jarang update blog...kesibukan memisahkan aku dengan dunia blog...huhu...ni pon aku curi2 masa untuk update blog aku nie...hehe...aku pon xtau nak citer ape sebab aku tengah demam...aku rasa demam nie sebab aku x siap assignment kot..haha....ok lah....semalam ialah hari yang buat aku hepi sebab leh luangkan masa dengan kawan2 ku yang sama kelas semester lepas...alhamdulillah...ramai yang hadir...nie semua atas usaha mentor kami,puan kartena kontesta yang pandai umpan minta semua hadir...haha.. korang tau x camne boleh ramai yang hadir..?padahal sebelum nie time mentor mentee x penah datang....termasuk la aku..hehe...senang je,puan kartena buat jamuan...haha...bab makan je confirm la semua laju..hehe...best oooo kalau korang nak tau..walaupon makanan tu x la semewah mana,tapi alhamdulillah.....kegembiraan jelas ternampak pada setiap wajah yang hadir...apapon thx puan kartena...dan pada semua kawan2ku,teruskan usaha..semoga kita semua berjaya mencapai segala cita2...hehe....cita-cita aku nak kawin..hahahahahaha.......ok la...hidung aku makin ketat nie...aku demam lagi..huhu...korang tengok la ye secebis gambar yang aku letak kat atas tu ye...tata

12 comments:

aqeela affandi said...

ed..
bestnyer!
ehehhe
name itu klasik meyh!
new post..
tgk keyh.
thnx

eD love photographY said...

hehe...
welcome....
:)
ermmm..
tgk ape aqeela..
x pahm la...
huhu

Rui said...

bohh, cambes jer makan2 camtu..

ha ha, tpi ayat mu tu sangat betol, bab2 makan kalo ajak orang reunion mesti ramai yg turon, ha ha.. >=p

asis said...

yatie???????
aku cam kenal aje...
cam kawan ak lak...
leh tau name pnuhnye????

kEy said...

h0 h0 h0~
ment0r meente yg tak best~
pegi ari pertame je~
spai cikgu belanje mkn p0n xtau~
h0kh0kh0k~
rugi2~

angkasa said...

wah best2
srius best
lepak ngn kwn2
waah
hehehe
:D

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu..ciannye dieee demam....jgn lupe mam ubat keyh...;)

huhu....mcm best je kan dpt ramai2 camtu...hiks..

* moga cpt sembuh!...;D

eD love photographY said...

rui : haha..tau xpa..:)

asis : ermmmm...x pasti la asis..nanti org tanya len ek

key : no komen,..hehe

angkasa : yeah..best bangat..rindu plak kawan2 kat kedah

mistaken identity :..thx ya..hehe...ni demam kura nie..haha

Syahzamir S. Hashim said...

wah..
sonok la kowg ye...
nape x ajak aku?
kan dulu kte slalu gabung klas..
ape salahnye makan2 gabung gak, hak2

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

waghh..best nyer..cam gempak jer..
ada mbr tu siap interframe lg..
cAya LA..

aqeela affandi said...

new post la ed sygss...
hehehe..
ta kesah pun na tgk ke ta..
juz ajak2 ayam jer!
hehehe

eD love photographY said...

hehe..
yeke..
thx qeela..
orait!!..
ed tengok..