Wednesday, February 18, 2009

yeahaaa...lega sikit...

IMD PROJECT

bestnye imd aku da ciap..hehe....leh la rilek sikit sementara menunggu project yang akan datang nanti..hehe....gila ahh...semalam bergelut aku ngan kimi buat..kalau harap aku sorg memang x siap la gayanya...hehe..thx a lot kimi...kalau xda hang memang mati aku...tapi aku rasa hang je banyak bt semalm...cian hang kan...huhu....thx sangat2...aku sayang kimi..haha....macam bodek je...arini aku da ciap burn dan hantar kat AO...bestnye....skg nie aku nak ciapkan project DPM aku yang bertajuk "NOT MATURES ENOUGH "......

10 comments:

Rui said...

caya laa bro masih mengamalkan tradisi seorang student yg sempoi buat kerja² last minute.. ha ha

Rui said...

caya laa bro masih mengamalkan tradisi seorang student yg sempoi buat kerja² last minute.. ha ha

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

aiy0rk...cutenye IMD pojek tu...huhuuu....nnt mau nenok ekk...;p

sheera said...

wuah
cam knal la ed nih
dr jitra ka?
or i'm mistaken
ahaa


knal blog nih pn dr kwn
'angkasa'
nk bg dia femes jgk agaga
;D


erm ed guna nikon D brp yih?

angkasa said...

style.
ne kira course apa ya?
hmm.snank2 jenguk my blog
ada tulis sal ur gmbar gak
admire glaa ah kt suma ur hsil keja
hope xmrah sbb da entry sal tu
ok thanx
:)

eD love photographY said...

rui..: hahaha...nak watcamne kan..

mistaken identity : olohhh buruk la..huhu..malu ooo :(...comel?macam ed x..haha

sheera :x la..
ed org kuala nerang..
hehe...yeke...baiknye dier..hehe..thx ya...ed gune D60 je..huhu...sheera same ek..:)

angkasa : thx a lot angkasa...hehe..ed amik cos multimedia..ed dah tengok pon..thx sangat2 ye..
ed besa2 je la

angkasa said...

ceyyy bsa jaa?
uish dak2 luar bsa laaa bg sy
srius xxtpu
ceyy sheera promote pulek
malulah shaye
hahaha

eD love photographY said...

hehe..
apa la sangat luar biasa budak kechik nie..
huhu..
yup..
alalala...malu plak...
:p

Syahzamir S. Hashim said...

huhu..
comel la gambor screenshot tuh..
huhu...
bgus2..
apa2 pn wat yang terbaik k..
dah siap not matured nanti, tunjuk kat ak k..
ak nak tgk..
waahhahahaha ( gelak tanpa sebab )

eD love photographY said...

haha..
thx a lot syamir..
hehe