Thursday, February 5, 2009

hari yang agak menyengalkan.haha..

sampai ati omaw..huhu...dari jambu batu jadi jambu air..waaa

ini ialah hari yang agak sengal sebab dah start exam..huhu...tapi aku langsung x baca apa...sengal kan aku..yang aku tau online je...hahaha....nak buat macam mana...maybe dilahirkan untuk jadi dekan kot...haha..tengok tu...sengal lagi...dah la tu ed..huhu...pagi tadi dah la aku lambat ke kolej...kalut 1 macam je aku..huhu...dengan rambut x letak minyak...waaa...tali leher pn men hentam je kaler..ahhhh!! lantakla...tapi yang bestnye...laju je aku jawab exam tadi...hahaha....IDTM...tau x sebab ape aku leh jawab?sebab aku hentam jwpan sendiri..xtau la betul ke x...sengal kan aku..haha....bila sir azril umum early submission is start from now terus aku hantar dengan penuh keyakinan dan tawakal..haha....kalau tunggu pon aku buat taik mata je..haha....balik je umah terus aku online....langsung x baca buku padahal pukul 3 ada plak exam DATABASE...nape la ko sengal sangat ed...huhuhu...yang x bleh blah,omaw pon same x study..siap edit gambar aku lagi kat library..so omaw pon sengal jugak..haha...dah la edit muka aku bagi lagi jambu..siap ko omaw!..huhu....korang nak tengok kan...haaa...kat atas tu la gambar yang omaw edit..haduiii...tepat jam 2.30 aku pon gerak la ke kolej ngan pyan...memang serabai gila aku harini..haha...lantak la..bukan nak p pertunjukkan fesyen kan..hihihi...masuk je exam terus aku geleng kepala...adoyaii...susah giler soalan...huhu...salah aku jugak..sape suh x bace kan..haha...sengalnye aku...waaaa......tapi aku tengok ramai jugak yang out awal termasuk la aku..hehe...aku da azam dalam diri aku balik nie aku nakk....ermmmmm..nakkkk...errrr...nak makan dan online lagi...hahahahaha....makan nasi lemak smpai kembong perut..huahuahua...hahaha..sengal giler

4 comments:

hanna said...

relax la yeah ed!
=)

eD love photographY said...

okeh hanna..
hehe..
ed ok je..
sengal sikit kot..haha

Syahzamir S. Hashim said...

Hak2..
ed, ko ni kan..
pehal la xstudy ed..
jgn cmni slalu k..
study skit pn xpe, jnji study..
huhu..nice post ed,ak ske bce!

p/s : aku ckp org, ak pn sme,wahahaha

eD love photographY said...

ok2...
thx syahzamir,,
insaf aku..haha