Sunday, February 8, 2009

semalaman menjadi photographer MAZE











photo masa MAZE perform semalam

salam semua...sori ek baru arini dapat update blogku yang huduh nie..huhu....semalam cadang nak update tapi dah kena jadi photographer band MAZE plak kat gig...so aku pikir lebih bek aku update arini..hehe...pandai gak aku kan..haha.....bukan apa...bila update arini ada la jugak gambar untuk tatapan korang kan..smalm aku abis exam kul 5..balik rehat2 jap..kul 8 ajim col suh gerak ke dewan carsem di medan gopeng.aku ada jugak ajak WAWA shoot sekali,tapi dia xleh p plak..huhu..so gerak sorang la..dalam kul 9 gak la aku smpai sebab banyak jalan kena block..huhu...ada rusuhan kot..yang india plak sibuk nak taipusam..haiii ntah la..huhu..nek seram aku tengok smlm..smpai je kat tempat gig tu aku terus amik tag CREW kat ajim..so masuk free la aku..haha...jimat rm15...huahua...rm15 bleh makan 2 hari oooo....hehe...banyak band gak la perform semalam...tapi aku x ingat sangat...huhu...yang aku tau aku kena shoot gambar band MAZE je...xkan aku nak wat rajin plak shoot gambar band len kan...ada la sikit2...hehe....tapi aku x masukkan dalam nie la..buat semak lappy aku dah la kot..haha...gmbar2 kat atas nie semua gambar band MAZE....boleh tahan la gig dorang nie...hehe....ermmm aku nak citer apa lagi ek...xda dah kot....apapon thx jugak kpd MAZE sebab sudi invite aku...even aku x pro..huhu......then gig tu abis dalam kul 1.30 kot kalau x silap aku...hehe....aku lepak smbil makan jap pastu terus balik umah kat cherry..mak aku marah tau kalau balik lewat..hahahaha..poyo...smpai umah aku bersihkan diri,pastu terus tido..letih gila nak habaq kat hangpa..hahahahaha.....pagi nie bangun2 terus aku masak megi n on laptop aku sebab nak pilih gmbar2 yang ok..hehe....ok la korang...aku nak p mandi dulu nie...pesan aku,majula sukan untuk negara...hahahahahaha.....sengal!!!

17 comments:

Anonymous said...

cayalah ed....
haish..lawa camera n lens 2??????
ilham...

eD love photographY said...

tumpang bergambar je syam...yang org punya...

Omaw Rozduan said...

nice photo there ;D

Anonymous said...

alah ed..nih t ed dah famous n duit dah musyuk pun leh pakai lagi besaq dari 2...
n ed kena la wat sunguh2 ....

Syahzamir S. Hashim said...

Fuh!
Smart la ed gambarnye!
mane ade x lawa..
apa2 pn, kembangkan ag bakat ko dalam capture mengcapture gambar ni,
ak sokong hang dari blakang!

eD love photographY said...

thx omaw..
hehehe..
belaja ngan omaw jugak

eD love photographY said...

haha...
doakan ed syam...
hehehe...
kita beli besar macam meriam..
haha

eD love photographY said...

syahzamir...
thx2 a lot...
aku terharu la ngan hang..
huhu

Rui said...

smart la tugasan ko jadi crew maze..
aplod la satu dua gambar derang lompat² ke ape, ha ha.. keep it up!

eD love photographY said...

haha...
bukan xmau gambar macam tu rui..
tapi masing2 da letih..
malam plak tu..
aku dah la x pandai amik gambar malam..
huhu

eD love photographY said...

apapon thx ya rui atas cadangan tu...hehe

hanna said...

cool la ed..
=D

rm15 mkn dua hari..
huh ah btl2!
hehe..
;)

eD love photographY said...

haha...
ed nipu je hanna..
ed nie kalau rm15 1 hari pon x ckup..
huhu...
ipoh nie leh tahan gak la harga makanan dier..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu...bestnye...rugi talak kat ipoh...heheee...

neway....pix2 tu c0ol sgt..hhehee...keep it up owkey...;D

eD love photographY said...

thx dear...
hehee...
nanti u balik ipoh kita bt gig bdua je k...
ahahaha

Aiza Jeniza said...

wahh ed pun dah jadi photographer kt gig.. nk lawan ngn aiza,kiey ka?
hahaha!

eD love photographY said...

aiza:
hahaha..
xda maknanya..
ed tolong mmber je la aiza oi..
hhe