Friday, February 13, 2009

bosannye...

mood : bosan + letih
tempat : depan laptop ( dengar lagu )
lagu : sekuntum bunga di gurun sahara

aku teringin nak update blog tapi ntah la...badan rasa letih...minda pon ikut letih..huhu...thx syahzamir ingatkan aku pasal update blog..hehe...ermmm aku nak citer pe ek kali nie...korang boring ek bace post aku?sori tau kalau aku buat korang boring..sebab aku lagi boring..haha...haaa...baru aku ingat 1 kisah yang terjadi dalam hidup aku arini...yang penting aku buat benda sengal lagi hari nie...dah masuk 3 kali dah aku buat...hahahaha......macam nie,pagi tadi on the way nak ke kolej aku hantar la baju aku yang sangat2 wangi ke kedai dobi untuk dicuci..masa kat umah aku selalu lupe nak check kot2 ada pape dalam poket baju dan seluar.. spender xyah check la...sebab xde poket..hahaha....aku nie kan jenis simple..men hantar je...pastu aku pon dengan tenang p la kolej untuk menjalankan tugas aku sebagai pelajar..haha...skema la plak....bila balik je aku terus ke kedai dobi tadi untuk amik balik baju yang aku hantar...korang tau apa terjadi? rupa2nya kad bank aku ada dalam poket baju kemeja..huhu...nasib bek la cina tu check n bagi balik kad bank aku...huhu...yang dulu macam nie gak..tapi aku tertinggal kad pengenalan aku dan yang kali kedua aku tertinggal klip tie aku...adoyaiii...ni kalau mak aku tau nie mau kena dengar ceramah agama seminggu nie..haha...ya ampun mak...tau x,cina tu siap perli aku lagi...dier cakap"adik,len kali kalau mau tinggal,tinggal la duit...".hahaha....malu gile aku...nasib bek la cina tu cun...ilang la sikit malu aku..hehe...miang buluh gak aku nie ek...then aku pon blah la balik umah dengan lega...aku pikir jugak...kalau ilang kad bank tu mau x makan aku...memang la bleh wat balik tapi....ermmmm...ntah la...huhu...ops...aku lupa nak citer kat korang..aku dah hantar project aku dan diterima oleh sir dengan sekuntum senyuman..hehe..alhamdulillah...cuti nie aku nak siapkan project aku yang len plak...haha..semangat je lebih..last2 atas katil jugak la melepak..hehe...
kat sini jugak aku nak ucapkan tahniah kepada mmber-mmber aku yang dapat anugerah dekan tadi...yang aku ingat,Qat,syahzamir,dan kimi..aku bangga dengan korang...hehe....
ok la sayang2ku sekalian...aku nak makan,cuci muka,gosok gigi dan masuk tido ngan bantal busuk aku....sebab esok aku ada photoghedik kat taman DR...yahuuu......x sabar aku..
hehe....sir shazli pon gitau dia akan join esok...meh aku cium korang sikit meh..mmuuahhh...sayang korang yang bace post aku nie...huhu...ok la all...aku out dulu ye...
bubye.... :)

6 comments:

Atira. said...

photoghedik?

lol.

:P

Syahzamir S. Hashim said...

WAh!! Ed, sampai dua kali name ak masuk, ni yg wat ak kembang smacam ni, huhu..
thanks ed..

huhu, lawak la ko ni ed, nasib bek la cina tu baik, kalau aku, aku dbagi balik, tapi kne bg pulus la..huhu..

Cina kdai dobi mne yang cun, ak pn nak g situ,huhu...

Thanks ED! Ak tau ko pasti leh jd dekan gak! Amin...

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuuu....tmn DR lagikk...;p...pegi la tmn RD ke..tmn RR ke..taman DD ke...huk huk..;p

try shot kat dlm tmn jepun tu plak...sure ada sumthing yg interesting..ngeeeee..;D

*tp xtau la wujud or not tmn jepun tu lg..;p

eD love photographY said...

yup atira..nape..
hehe

eD love photographY said...

haha..
welcome...

tau xpa...
alaa....kira cun la tu..
puji la sikit sebab dia baik..
haha

eD love photographY said...

mistaken identity: haha..
nak wat camne..
kiter ni junior...
ikut je la..
hehe....

owh taman jepun..
ada lagi..
hehee..
taman moscow pon ade tau erin...haha