Tuesday, February 17, 2009

sedikit photo dari photoghedik...( yang aku janjikan )

penchenta photography

lompat tinggi2...sampai cucur atap..lalaaaa

senyum...

thanks photophobia

mari kita berghedik...haha

serbuuuu..yeahhh

muka sengal...

santai yang best

tuuu...photoghedik...haha

tunggu turn nak kena hantar ke negara jiran..haha


adoyaiii...lamanya..hehe
kanan dulu oi...haha


wajah-wajah keriangan

assalamualaikum semua..hehe..watpe tu....cewah...sopan plak aku harinie....hahahaha....baru harini aku ada masa nak update blog..huhu..bukan ape....sibuk dengan tugas harian sebagai pelajar...pastu bila balik kolej, aku letih,terus tido...bila bangun confirm la xda mood kan..hehe....semalam pon mistaken identity ada tanya aku bila nak update blog...huhu...sori ye,nak update pon kena ikut mood gak..kalau x mula la merepek..hahaha....ok2...kita kembali pada tajuk diatas ok...aritu aku ada janji nak letak gambar time photoghedik tu kan...so skg aku dah tunaikan janji aku..hehe....aku harap korang suke la dengan photo2 kat atas tu...aku upload pon untuk korang yang tersayang...hehe....photo2 kat atas tu memang santai je...hahaha....ok lah,selamat berblogging kawan2 ku sekalian....aku nak gi wat keje animation IMD nie..hhuhu..esok kena submit...doakan aku siap ye...waaaaaaa....mati aku malam nie....ni la padahnye kalau buat keje last2 minit......huhu....bubye all.....sweet dream..hahaa....tata

17 comments:

Aiza Jeniza said...

nak join...=(

eD love photographY said...

jom2..
hehe...
meh la ipoh

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu....best bagat!...pic2 sume cun2 n menarik tetarik da b00m...ahaks....;p

da lama tak gather sama2 member camtuh...adeh....;(

eD love photographY said...

hehe..
thx erin..

alaa...
nak wat cmne kan...
sabar ek..
nanti balik gak sini kan..
:)

*nama mistaken identity pon ade dalam post terbaru..haha

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

ahakss...tu la pasal....dpt gak meng'enterprem my name kat situ...ngeh ngehh...;D

mecehh...;p

phikool thong said...

wao..best gler korang bergediks3..kehkeh
jeles aku

eD love photographY said...

mistaken identity : welcome2..hehe

eD love photographY said...

phikool thong..: hehe..besa2 je

Rui said...

edluvphot, aku tak turun padang lagi.. camne kira nie.. ha ha

btw, IMD itu apakah?!

(smart gambo² tu, tpi bro cam banyak interprem jer, photographer kena dok belakang lensa maa) -_-

eD love photographY said...

haha...
aritu aku bukan photographer la rui..
aku join sekali...
org len photographer...
:)
nak jugak interframe..xkan nak pakai topeng kucing je..
hahahaha...

imd tu introduction to multimedia development...buat animation..
huhu

angkasa said...

uish smart glaa gla ah
ska sume pose tu
npak spontn glaa ah
cntik
:)

eD love photographY said...

thx angkasa..
hehe

Syahzamir S. Hashim said...

Pose smart!

Nampak Bersahaja..

Sempoi..

5 Star ed!

( Nyesal x ikut skali, ish! )

huhu

eD love photographY said...

thx5..
hehe...
tu la hang...
bukan nak tanya2 aku..
:(

SitiNurFadhlin said...

woww
nice shot !
keep it up !
:D

eD love photographY said...

thx ct nurfadhlin...hehe

[STATIK-X]self spirit said...

ish,syoknya tgk gmbq2 tu!sy minat gak photography!