Wednesday, February 4, 2009

photoshoot di gunung lang..hehee























qatrunnada

assalamualaikum....apa habaq sume org kampung?hahahahahaha....aku x sempat la nak update blog smalam...letih gile bila balik dari gunung lang..huhu..tapi kami seronok...aku xda idea nak citer apa kat sini..huhuhuhu...waaaa..pala otak tak betol...ok la...semalam pagi2 tengah aku sedap tido..kebetulan cuti plak..hehe...budak2 umah nie sibuk kejutkan aku sebab nak ajak ke gunung lang...aku pon dengan penuh malas bangun dan berciap..dan apa yang aku x patut lupa ialah kamera kesayangan aku..hehe..nasib bek la aku x lupa charge battery pada malam tu...rugi la kalau p tempat cantik2 x shoot gambar kan...tol x?hehehe...ok,tengah hari tu aku gerak dengan pyan ke tambun dulu sebab nak amik qat dengan cik niera..hehe...yang lambatnya...si qat nie baru bangun tido bila aku col...adoyaiii....pastu korang paham la pompuan cmne kan...nak make up lagi...berpeluh aku ngan pyan tunggu...hahahaha..tipu je..padahal tunggu dalam aircond...si pyan plak macam kucing nak beranak je aku tengok..hahahaha..sori pyan..!...then kami pon gerak la ke gunung lang...awalnye cadang tu nak tolong mmber2 yang len siapkan project dorang...bila smpai je semua org da teruja tengok tmpat yang cantik kat sana...terus lupa tujuan awal tu..hahahahaha..
da jadi photoshoot @ photoghedix..hahahaha.....tapi aku x peduli...yang penting aku hepi dan dapat lupakan masalah yang berlaku...walaupon xde ape sangat kat sana,tapi aku suka sebab pemandangan die cantik...itulah yang dinamakan anugerah allah kepada manusia..cuma manusia je yang x pandai nak hargai kan kawan2...huhu...kami lepak lama la jugak sampai petang dan pastu ramai2 gerak ke restoran sabar menanti..memang kecoh la restoran tu di buatnya..hehe...kawan2,aku harap hubungan yang terjalin nie akan kekal la smpai bila2 k...ok la..aku nak p kelas dulu..sori la kalau crita nie kurang menarik...aku pon xda idea nak coretkan semua nie...men hentam je..kat sini aku letakkan secebis photo untuk tatapan korang...huhu..tata.....

12 comments:

~ATIEN~ said...

nice..nti edit akak punye k.

Syahzamir S. Hashim said...

Huhu,swonok la kowg g gunung lang!!

ye la kan, xnak ajak aku kan..
k fine! huhu

gurau2 je ed!
sonok bce post ko..
keep it up posting!

gua slalu menyokong lu!

eD love photographY said...

ma kasih semua..hehehe...

kak atien:..boleh..hantar gambar je..hehe

eD love photographY said...

syahzamir..: thx ya 4 da support..hehe...nanti aku support ko plak k...
heheee..teruskan berblogging

Omaw Rozduan said...

hehe

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuuu...nice lorrh pics tuh...errr pic gunung lang nye takde ke...;p

eD love photographY said...

yela omaw...
hehe..
tersengih macam kerang busuk...hahaha

eD love photographY said...

mistaken identity:..xde la..besar sangat la..hehehe...neway..thx ya...hehe

Syahzamir S. Hashim said...

hak2..
okeyh...
ak kan trus mmblogging! huhu..

tp klau g mne2,
jgn ar lpekan ak...
skurang2nye bli la gule2..
huhu..
ada buah tangan x dari gunung lang untuk aku? huhu

eD love photographY said...

hahaha...
insyaallah...
ala..
buah kaki ada la..
hahaha

dyeqiew said...

out my pic plezzzz...sgat segan...plezzzz...

eD love photographY said...

ye2..
ok2..
xda hal..