Tuesday, February 10, 2009

edit photo for kamil razali....photographer kat k.L

melthida

adoyai...tensionnye aku..huhu....aku dah la tengah belajar lagi...edit pon basic2 je...huhu...tetiba si mamat photographer yang cerewet nie suruh aku edit photo yang dia shoot...model tu nama mathilda....aku cuba tolak permintaaan dier tu...tapi mulut dia yang laser tu mmbantutkan hajat ku itu...dah jadi macam cabaran plak...ntah la..aku pon konfius...aku rasa niat dia hanya nak bagi latihan untuk aku...aku akan pikir positif k..huhu...korang jangan la kutuk plak gambar yang aku try edit kat atas tu...huhu...aku pon xtau nak buat apa dah dengan gambar tu...kelemahan aku ialah takut untuk mencuba....betul kata kamil razali...aku ni penakut...huhu....thx kamil...aku terima dan aku cuba ubah k sikap aku nie....korang yang baca nie pon kena la beranikan diri untuk mencuba apa2 yang korang minat k...insyaallah kalau kita terus cuba mesti kita boleh..
hehe...yang penting usaha tu k...

5 comments:

Syahzamir S. Hashim said...

Ed,
btul apa yang ko kata tu..
kte kne mencuba..
baru dapat mengasah bakat kita..
n cari kelemahan kte...

anyway Ed,
nice pic dude!
keep on training..

nice post Ed,
sampai fotographer pn suh ko edit,huhu

ak bangga dengan ko

eD love photographY said...

hahaha..
photographer tu nak kenakan aku la...
huhu....
buat macam exam plak..
ape la..
huhu

Syahzamir S. Hashim said...

La..nak knekan ko ke..
tapi nice pe ko edit...
huhu...

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

huhuhu...hyee...
actually pic 2 dah di edit ker..hehehe..

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhu..nice try....n nice editin.....

keep tryin in u will get better n more better....

neway, pic itu mmg santek bangat...hehee...