Sunday, February 15, 2009

aku jatuh cinta?hehe....photoghedik best!

holga....support lomography

ooooo..camtu..hehe

nothing to say

candid lagi

i love nikon!..yeahhh

gedik sakan bob..hehe

apakah itu lomography?hehe

bila aien menggedik dan aku pon gedik mengeshoot..haha

apabila photographer meramaikan majlis..haha..muka aku xda jugak..huhu

tengah cari idea kot..huhu

candid !!

dalam fikiran "bila leh bergedik nie.." hehe

model kamera lomo ( ada 1 DSLR tersesat) hehe

bro shafiq tengah bertapa sambil diperhatikan madi..haha
ops...hehe...bagila aku interframe lak..

cantik kan baju dier..lomographer

sir shazli..my lecturer pon turut menggedik..haha

bro ariep dan IS dari lomokids

bro shafiq dari team photophobia photography

time penerangan

mana aku? mana ada sebab aku yang shoot.hehe

gambar ni bukan time photoghedik tu k..hehe.cuma selingan

warghhhh!!!! internet makin teruk..huhu...nasib bek la ada jugak kesempatan untuk aku post blog buat kawan2 yang tersayang...hehe....alhamdulillah,semalam photoghedik bersama team photophobia dan ariep dari lomokids berjalan dengan lancar..hehe...aku malas la nak buat karangan sebab aku lapar...huhu..aku buat points je k kawan2?

pagi : aku tido dan bila bangun aku kacau budak2 umah aku..hehe

2.30 pm : aku gerak untuk makan bersama omaw kat KFC (kepayang food court)hahaha..
2.45 pm : aku gerak ke taman DR untuk sesi photoghedik sebab team photophobia dah tunggu
kami kat sana...sori shafiq..hehe....
3.15 pm : photoghedik dimulakan dengan ucapan aluan oleh bro shafiq from photophobia dan sir
shazli.... 3.30 pm : pengenalan tentang lomography oleh ariep dan Is daripada lomokids..hehe..agak menarik dan aku akan join korang k...
4.00 pm : bro shafiq dari team photophobia berbicara sikit tentang profession photographer dan digital single lense reflex camera (DSLR)...hehe..au kusyuk gila dengar..haha

4.30 pm: sesi photoghedik bermula...aku hepi gila sebab sambutan amat mmberansangkan..dan
semua sporting @ cool sangat....hehe...( gambar sesi photoghedik masih dalam proses...insyaallah nanti aku akan upload untuk korang tengok)... :)
6.00 pm : ucapan penutup dan lain2 oleh organizer...hehe....
6.20 pm : semua berkemas dan kami p minum ramai2 kat nasmir nasi kandar..hehe... meriah gila kat sana bila dikecohkan oleh penchenta2 photo...haha...
7.00 pm lebih sikit : semua blah balik ke umah sebab malam kami ada function lagi..hehe..
9.00 pm : semua gerak ke jusco sebab cadang tu nak tengok wayang tapi tiket dah sold out lak...huhu...so sad oo....last2 kami lepak sambil makan2 dan minum sampai la kul 12 a.m...hehe....

ahad 15 february 2009....

aku bangun awal sebab dah janji nak ke pasar pagi bersama mmber2..hehe..lagipon aku x penah p lagi tau...teringin sangat....kat memory lane..kat sana aku beli ikan laga 2 ekor..haha..aku minat sangat bila tengok kaler dier yang betul2 cantik..hehe....pastu kami gerak ke ipoh parade dan terus balik ke umah..hehe...letih giler...tapi best sangat.....haha....ok la..aku taip pon dah x larat sebab perut aku tengah mintak diisi..hehe...nanti bila dah ada gambar aku upload ye kawan2....

p/s : waktu dan jam di atas berdasarkan apa yang aku ingat k...tapi dalam anggaran tu la...kalau silap pon dalam beberapa minit je..hehe...dan gambar2 kat atas tu candid dari aku...

17 comments:

Dakjaat™ said...

bro! bestnya ada camera camtu .. berapa ribu dah habis utk semua tu? ;p

eD love photographY said...

hehe...
besa je bro...
xde la banyak sangat

wawaSUI said...

woih
aku jeles weh
aargggghhhhh
tensi aku tgok gambaq tu
dilit ed
dilit
bahaha

Rui said...

haihh.. nampak gaya banyak betol clan bro.. photogedik laa photofobia laa..

tapi aku musykil, tu semua untuk pengguna nikon je ke.. kalo bukan ajak laa gua turun padang sama, berans?! ha ha..

eD love photographY said...

haha...rilek wawa..
nanti aku dilit k..
hahaha....
tu la...
awat xp

eD love photographY said...

rui..
hehe...
xde la rui...
canon ade sony pon ade...polaroid ade.lomo pon ade...
digital pon join..
xde hal la...
:)
jom la..

wawaSUI said...

ni lagi satu komen aku
bahaha
la ni kawan aku da market jadi photographer
ni nak habaq mai
ade job ajak aku skalik
kah kah kah

eD love photographY said...

adoyai wawa..
mana jadik lagi la..
huhu..
job pon free..
huhu..
xpa..
nanti aku ajak hang k...

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu....meriah btol...macam2 ada...heheeee...
pic2 candid tu cumel2 lorr...

* pepe pun...go ed go!...huhuuu... ;D

eD love photographY said...

mistaken identity..
thx ya..
hehe....:)

comel pon xleh lawan gambar moscow lagi..hehe

Syahzamir S. Hashim said...

Fuh!!
Ed makin hari makin market la..
jeles aku..
ni bleh menjejaskan reputasi aku ni..
hak2...

Syahzamir S. Hashim said...

Fuh!!
Ed makin hari makin market la..
jeles aku..
ni bleh menjejaskan reputasi aku ni..
hak2...

eD love photographY said...

mana ada market..haha...
mini market je la..
hahahaha..
xde ape la syahzamir..
hang lagi popular..
artist oohhhh

yokai lucifer said...

walaupon wajah aku xbpe banyak tp jelas kelihatan akulah yg terkacak.
xstuju aku anta comrades2 suzuran bantai ko.haha

eD love photographY said...

ye2..

aku setuju yokai.
haha..
kadang2 kita terpaksa setuju untuk jaga hati mmber kan..
hahahahahahaha.....

R.i.Y.s.E.s.L.a.D.y said...

huhhu..cute2 ar photo candid tu..
mcm u gak..wa..wa..wahhh..
next time i nak ikut la..boleh sesamer photogedik ..huhuhu

eD love photographY said...

haha..
mana ada i cute.
comot bangat..
huhu..

boleh2..
xde hal la..
:)
28 nie datang la ipoh..