Friday, January 30, 2009

cuti di habiskan di sungai siput..hehe


mycousin

aduii..malas tol aku nak update blog nie..huhu....aku skg kat sungai siput..umah mak sedara aku..best jugak kat sini..internet laju..kebetulan sepupu aku pon cuti..haha...aku dah bengong nie xtau nak merepek apa lagi....prmintaan nak aku shoot gambar pon makin banyak..huhu...aku bukan xnak tapi banyak sangat keje nak kena siapkan...arghhh tension2...adoyai....kpd mmber2 ku yang aku xdapat tunaikan permintaan korang,harap korang maafkan aku k..kalau boleh memang aku nak tolong tapi nak wat camne..masa dan keadaan x mengizinkan..huhu..project not matured enough pon aku x ciapkan lagi...lagipon skg nie aku xda kat ipoh...ok la...tukar tajuk k...kalau dok pikir pasal belaja mau mati katak aku...hahahaha....best ooo lepak sini...tenang la sikit dari ipoh tu..ohh...sempat jugak aku edit gambar cousin aku...nak tengok x...ada kat atas tu haaaa....hehe...
ok la.....aku dah xtau nak celoteh apa lagi nie....waaaaaa....aku nak makan dan sambung tido balik...bubye...hahaha

2 comments:

aTiEn said...

ed..who's dis person hah??kak tien rase mcm pernah tgk je..huhuhuu..

eD love photographY said...

hahaha..udah tau bertanya lagi..
hahahaha...
peace_unica