Sunday, January 25, 2009

support local clothing


design by fine clothing

www.myspace.com/fineklothing

"Fine Clothing di tubuhkan pada suatu hari dibilik rahsia.Terdiri daripada 4 ketul idea.3 lelaki gemok dan seorang pompuan comel.insyallah,nantikan keluaran baju pertama kami di pada penghujung bulan dua."

ok...kepada pengunjung blog aku nie,kalau korang nak tau fine clothing nie dari kolej aku dan aku yakin dorang nie boleh maju dalam clothing n design berdasarkan design-design dorang..gempak..so kiterlah yang patut bagi sokongan untuk dorang maju kehadapan..kat sini aku tergerak nak ajak korang semua sokong local clothing nie..boleh kan sayang2 ku?hehe...



4 comments:

Omaw Rozduan said...

thanks lot!!!
thanks lot!!!


dari kami,
.fine.

eD @ shahir said...

welcome dear...hehehehehe

Lea Shariff said...

wah. eh. siapa yg invent fine clothing nie erk?

eD love photographY said...

salah seorang ialah omaw rodzuan..hehe...yang len senior...