Saturday, January 24, 2009

photographer ke?

kekasihku..hehe


dengan caun kat kolej




ni masa aku shoot gambar untuk trial "jatuh cinta itu perkara biasa saja"



photo bersama dengan camera kesayangan aku


alhamdulillah...boleh jugak aku makan megi tomyam malam nie..hehehe....aduiii....hari nie hari yang agak membosankan aku...nie mungkin post last aku sebelum tido atau gerak ke umah razak di melaka...huhu....budak2 nie da kuar p cherry corner..hehe..patut la senyap je umah..xpe2,tenang sikit aku nak karang blog..hehe...korang mesti tertanya-tanya kan kenapa aku letak tajuk macam tu..hehe...mai sini aku nak habaq...sebelum nie selalu sangat orang tanya aku..."awak nie photographer ke"lebih kurang camtu la bunyinyer...hehe...
sebenarnye aku nie bukanla photographer atau dalam bahasa melayu ialah jurugambar..tapi aku sekadar suka-suka...aku memang minat photography..lagipon aku kan belajar lagi...aku nak tumpukan kat pelajaran dulu..bila da grad nanti baru aku akan pikirkan nak serius atau x minat aku nie..hehe..
hope penjelasan aku nie buat u all paham la ye..
hehe...
selalu orang mintak aku tolong shoot pon aku x kenakan sebarang bayaran..
sebab tu bukan la sumber pendapatan aku...
cuma minat dan hobi semata-mata...hehe...
insyaallah 1 hari nnti aku akan serius dengan minat aku nie....
apapon aku chenta photography

2 comments:

Anonymous said...

jgn lupe tw cite sal photografi k..i'm waiting..hehehe

eD @ shahir said...

insyaallah..hehe