Sunday, July 11, 2010

sunset | lingkaran luar butterworth.

sunday, 11 july 2010 ,11.15a.m

mood : good
location : bedroom
listening : selamat tinggal pujaan by s.jibeng
drinking : mineral water
photo by : ed shahir

masuk je hari ahad,mesti rasa bosan sebab takde apa nak dibuat..huhu..tapi bila masuk je isnin,rasa malas pulak nak ke kelas..haha..semua tak kena..dah naik lebam aku asyik mengadap facebook nie..huhu..tiba-tiba aku teringat pasal gambar sunset yang aku snap masa aku tumpang tido kat rumah ilham yahaya kat penang hari tu..apa lagi...jom kita layan...hehehe...:)


sunset

sori la kalau gambar nie kurang memuaskan hati korang..tapi bagi aku,cukup indah ciptaan tuhan nie..cuma aku je yang kurang pandai untuk merakam keindahan nie..so korang boleh la tinggalkan kritikan yang membina ok :)


p/s : apapun enjoy ye =)

26 comments:

saya_arief said...

smart..

eD's photography said...

arief : thx :)

hazman aka species1980 said...

wow... pemandangan yang sungguh indah....

eD's photography said...

hazman : terima kasih saudara :)

farah fox said...

cool lah!

eD's photography said...

farah fox : thx farah :)

senandung semalam said...

cntk nye gmbr..
ske..
;)

SweetyMui2 said...

lovely sunset scene :)
nice shot!

eD's photography said...

senandung semalam : thx ye..:)

sweetymui2 : terima kasih :)

Khairul Azmi said...

yo ed...
memang dah perfect kau ambik gmbr ni..lawa giler...

creativeheart said...

ed ke tu???
mcm da tinggi je??

eD's photography said...

khairul :biasa je bro..thx ye :)

creativeheart : hehe..bukan lah syam..tu syam penang tu...:)

Janggel said...

Cantik arrr bro..aku suka gambar sunset!!!!

eD's photography said...

janggel : thx bro..:)

Sandra Azwan said...

nice pic.

Hasrol Nizam said...

ini yg nk tgkap gambar sunset gak ni.. :D
sape dlm pict tu?

Gieyana said...

nk tinggalkan kritikan yg x membina boleh x?ngeeee....cantik la picca tue...edited sm kan??

eD's photography said...

sandra : thx bro.:)

hasrol : hehe..tu member sy.ilham yahaya :)

eD's photography said...

gieyana : maceh akak..yup edit td sket je la..sebab kaler memang dah ok dari kamera :)

Radamuzik.blogspot.com said...

cantik gambar nie..

Hasrol Nizam said...

owh..igt gambar sendiri..patut la aku tgk lain je..

tia said...

mesti tenang je if ade kt cni en ?
;)

eD's photography said...

thx all :)

nOsayha said...

mantap ~

Shairazi Saidin said...

Pantai Bersih kah??????? ;p...

izizalirza said...

flawless!