Sunday, July 25, 2010

pameran 1 malaysia by ed shahir

mood : happy
listening to : kau ku rindukan by gingerbread

salam semua..tak tau kenapa mata tak boleh tutup lagi..huhu..so aku amik keputusan nak update blog...aku nak share cerita dengan korang pasal pameran yang aku join pagi tadi kat chemor..hehe..alhamdulillah,semua berjalan lancar dan bagi aku ini satu pengalaman baru yang sangat best..aku dapat pamerkan artwork aku dan share skill editing dengan orang ramai..rasa bertuah sangat..ehee..apa kata kita layan gambar dulu? sori kalau tak berapa cantik sebab aku malas nak edit sangat..hehe..semua gambar credit to ilham yahaya..official photograher aku hari nie..:)

DSC_5882 copy
ed copy
DSC_5798
DSC_5799
DSC_6032
DSC_6029
DSC_6015
DSC_5982
DSC_5939
DSC_5915
DSC_5860
DSC_5805
DSC_5874
DSC_5964
DSC_6040
DSC_0474
DSC_0313

hehe...yang paling best hari nie,aku tak payah pegang kamera pun..ramai kawan-kawan yang jadi photographer..aku kena buat live editing depan pengunjung...awek ramai pulak tu..aku dah la pemalu..hehehe...:P....ok lah,aku rasa korang tengok gambar pun dah boleh tau jalan cerita kan...aku nak tidur & rehat dulu..selamat malam semua..terima kasih kerana sudi melawat...

p/s : terima kasih kepada semua kawan-kawan yang selalu support :)

21 comments:

De SotSot said...

uhh~ dah buat Pameran ler. Best2. Good job ed ^^

eD's photography said...

sotsot : biasa2 je bro.under kolej.thx eh :)

[z@ck] said...

wah..tahniah weyh.moga dapat job byk lagi lepas ni...hehehe

eD's photography said...

zack : thx sis :) amin.hehe

Dyna Yvonne said...

gud luck 4 future ed~


>_<

eD's photography said...

dyna : terima kasih atas doamu..:)

Khairul Azmi said...

caya la kau ed...tahniah2!!!
dah blh buat pameran sendiri dah...bgus3

eD's photography said...

khairul : terima kasih bro..hehe.tapi masih belum layak nak gerak solo

Khairul Azmi said...

xpe la..cari pengalamn dulu..lama2 ok la...

Daddy Cool said...

Tahniah Ed...

Lepas ni bleh bukak galeri la pulak!

http://daddy-amatur.blogspot.com

Cik Puan StrowBelang said...

syoknya wat exhibition...
congrat..

eD's photography said...

daddy : hehe..thx ye..insyaallah :)

cik puan : terima kasih :)

yaya. said...

ed dah macam otai2 ah :D

eD's photography said...

yaya : hehe..mana ada la..thx yaya :)

hawa-chan said...

haha......
byknya gambo. upload ar agi.

Deqna said...

thumbs up! congrates~

SyimaSyaz said...

good job ed...
teruskan ok...ed mmg talented!

ciknamr said...

uuuuhhh best nyew..
eyh nak jugaaakkkk itu sticker ke???
hehhehhe :D

nurul nadea said...

best giler..nanti kalo ade pameran lagi, aku nak join lorr...heehe

eD's photography said...

thx semua :)

widda_me said...

bestnya ada pameran sendiri...

lepas ni boleh bukak muzium