Friday, July 23, 2010

hobi masa lapang | candid

dah lama aku tak jenguk blog..sangat-sangat sibuk..nie aku curi masa jap nak update.huhu..,aku just masukkan gambar je..Gambar-gambar nie aku tak banyak edit sebab aku nak nampak natural..Aku just adjust colour je sikit-sikit..Okeylah, nak kena mandi nie...Ada kelas...bubye..:)

DSC_5434
DSC_5367
DSC_5501 copy
DSC_5533
DSC_5512 copy

p/s : cuba anda lihat gambar photographer tu..dia ada keistimewaan :)

24 comments:

-luqman- said...

fuyo, lawo semua gamba ni ed.
suka gamba yg last tu, nampak innocent. :)

eD's photography said...

luqman : hehe..thx bro..
yess...thats why i letak last sekali..:)

yaya. said...

kenapa dgn bro yg pgg cam tu weh? :D

yaya. said...

ohhh. tangan dia. hee. baru perasan. ANUGERAH (:

eD's photography said...

yaya : hehe...nampak kan..istimewa...

wanzie said...

Wow..Master of Candid...
Nice shot.
and the best for me yang istimewa tu and budak pempuan kat bawah ni.

-luqman- said...

welcome. ni dekat mana? ada festival eh..

eD's photography said...

wanzie : belum master lagi bro.hehe..thx a lot bro..:)

luqman : digi live tour.ipoh :)

-luqman- said...

ouh i see, meriah. :)

najmi said...

ed aku suka ler gambar budak kecik bawah tu. macam ada cerita dengan gambar tu. tone color pun best.

eD's photography said...

najmi : terima kasih bro..aku pun paling suka gambar tu..:)

Dyna Yvonne said...

nice shot lah ed...keep it up...pic yg xbyk edit nmpk lagi fotografer tuh hebat....
luv all above pic....
yg pic fotographer tuh baru perasan...die hebat...


>_<

eD's photography said...

terima kasih banyak2 dyna :)

makdara TERDIVA said...

nice job la eD..

akak suka pic last..very de innocent face..& yg fotografer tu pun mmg kelas lah!!

eD's photography said...

mak dara : hehe..thx akak..:)

[z@ck] said...

eyh..dia kudung..
hebat hebat..
anugerah Tuhan

eD's photography said...

zack : tu la..hebat kan..:)

Clara Emily Cancer said...

cantik pic ;-)

ciknamr said...

ternganga sekejap tgk pics neh.. hahaha oopss lalat masok..
^__^
si gadis manis yg last sgt comeyl...
ed, thumbs up!!

eD's photography said...

clara : thx :)

ciknamr : hehe..maceh ye cik namr..suke x?

ciknamr said...

hahha lg mau nanyak.. suke lah!! suke bangaaatt :D

elmo blurb said...

ed !!
sekian lama sy menyepi tak komen kat sini..

comel lah picca nih.. lagi2 first picca.. rambut stylo! :)

amanina said...

aku ske yg second too
sebab
haha.
cumell dak pompuan too
dak kecik bawah tooo tersangat innocent
haha

Anonymous said...

cantik gambar
www.infopuncakmas.my
ok..