Wednesday, July 7, 2010

kau begitu indah...

mood : hungry
location : bedroom,ipoh.
listening to : Barak Allah by Maher zain
drinking : twister
photo by : ed shahir

arghh!! sakitnya perut..huhu..dan secara tak langsung aku tak pi kolej.huhu..pastu bosan pulak tu..hmm..ok lah,aku tak boleh lama-lama depan laptop nie..japgi ada appointment dengan toilet lak..ahaha...ntah julap apa la yang aku makan semalam..huhu..untuk hari nie,aku nak share gambar bunga nie dengan korang..cantik tak? ehehe..kalau korang nak tau,aku shoot gambar nie guna kit lens 18-55mm je..kira lens standard la nie..editing pulak aku cuma main colour balance je..yang lain-lain aku tak usik pun..so hope gambar nie tak menyakitkan mata korang..:)


DSC_2339 copy

p/s : kalau korang suka,klik la button LIKE kat bawah nie ye...=)

11 comments:

• Λ τ ♈ и • said...

lawa eddd ! Terbaek :)

eD's photography said...

atyn : terima kasih atyn..hehe

Khairul Azmi said...

memang lawa pun ed....

eD's photography said...

khairul : thx bro :)

dayangredzuan said...

cun

kasih said...

cun giler bunga..

eD's photography said...

dayang : thx ye..:)

kasih : thx :)

sikokoyanghampehh said...

smart gilerrrrr!siyes!!!!

eD's photography said...

sikoko : hehe..thx sikoko..:)

Useriez said...

ed mat bunga! haha
lawa weh~

eD's photography said...

useriez : thx bro..:) haha..