Friday, July 9, 2010

selfpotrait | ed shahir skin solution

mood : okey
location : bedroom
listening : for the rest of mylife by maher zain.
drinking : mineral water
photo by : omaw rozduan
edited by : ed shahir

hari nie puas aku berehat sebab setiap hari jumaat aku takda kelas..alhamdulillah...hehe..so sambil-sambil aku rehat,aku online facebook..balas komen-komen yang mana patut..haha..jap gi nak kuar pi ambil member aku kat stesen KTMB ipoh nie pulak..so sementara tunggu nak keluar nie aku ada la edit gambar muka sendiri..letih la asyik touch up gambar orang lain je..apa salahnya sekali sekala gambar sendiri pulak kan..hehe..korang nak tengok ke? tak payah la eh...tetiba rasa malu pulak..gediknya hang ed..ahaha...ok la,aku share dengan korang tapi janji jangan mengutuk..huhu...


myface

amacam? kalau ada yang mengutuk tu kira dengki la tu..ahaha...haa..aku nak bagi tips nie macam mana nak bagi muka suci macam nie...hehe..korang celup je muka korang dalam clorox...confirm bersih...hahaha...aku gurau je la..korang pakai je garnier..settle masalah..insyaallah :)
ok lah,malas nak merepek banyak-banyak..nak pi mandi lak..bubye...take care ok..


p/s : aku pun tak tau apa yang aku taip sebab kepala tengah biol..huhu...

23 comments:

cik shabah said...

adoi..takbleh blah!tapi gamba tu lawa..:D

Khairul Azmi said...

huh!!!
kalah fahrin ahmad..haha...

dayangredzuan said...

pergh licin

eD's photography said...

shabah : hehehe...maceh2..:P

khairul : haha...thx bro..

eD's photography said...

dayang : hehehe..guna lah garnier ok..:P

makdara TERDIVA said...

dah mcm fahrin ahmad :)

eD's photography said...

mak dara : hehe..yeke..eee bestnye..thx mak dara :)

ain_dira said...

mcm kamu mekap pulakk..=P

eD's photography said...

ain dira : hehe..mana ada loh..:)

Emora Valeria said...

ed,canne nak edit camni eh..sudah cari tak jumpa2 oh

SweetyMui2 said...

gilakk!
siyes ke ni ur natural skin?cam tipu jekk :p

eD's photography said...

emora : guna clone stamp tools..:)
tapi pastikan tone terjaga ok..hehe

sweetymui2 : haish..mana ada org licin sampai macam nie la..hehe..edit2..

Zaini Punye Citer said...

mesti edit pakai adobe..hakhak

eD's photography said...

zaini : haha..shhh.jgn kasi kantoi..:P

Rara Nasiha said...

pasni boleh ganti fahrin ahmad pulak. haha :)

ciknamr said...

gile chantek.. kalah siti nurhaliza.. kih3..
ouhhh guna stamp tool..
hahhaa gempak!

eD's photography said...

rara : hehe...insyaallah...:P

ciknamr : yup..maceh ye..

n@m@n said...

klorox + garnier la..lagi berkesan..haha

eD's photography said...

naman : hehe..jgn bro..kang lingkup

Zayanie said...

ya ALLAH.. mulus sungguh :P hahahaha

zaidzali said...

for the rest of my life...jiwang seh

eD's photography said...

zayanie : haha..thx :P

zaidzali : hehe..jiwang tapi best bro..:)

nOsayha said...

ensem u...pinjam kulit wahahahaaa~