Thursday, July 8, 2010

landscape | GREEN

mood : moody
location : bedroom..
listening to : harga diriku by waliband
drinking : sky juice..:P

salam....bangun dari kekecewaan disebabkan kekalahan germany,aku tak pi kolej lagi..huhu...kena teruk beb semalam..adoiyaiii...so aku lepaskan kekecewaan tu dengan update blog nie..takde mood nak layan komen-komen kat facebook tu..ok lah,lupakan pasal bola dulu..pagi nie aku nak share dengan korang gambar pemandangan kat kampung aku...gambar kat bawah nie aku shoot masa aku tengah cuti sem sebulan hari tu..hehe..aku bangun pagi dengan muka busuk,bawak kamera naik moto then terus pi bendang ataupun dengan nama saintifiknya sawah..hehe..mak aku pun pelik tengok aku pagi tu..ahaha..dan inilah hasilnya...=)


DSC_4009 copy

p/s : demam sebab kalah bola...huhu

10 comments:

• Λ τ ♈ и • said...

tuh la . mula2 na kenakan orang . at last ed yang kena tidoq kat lua pakai bozer pa soma . ahahha . sejukk dak ? * atyn pun sokong german . kena bayaq rm5 kt depan neh . :((

eD's photography said...

atyn : huhu..tu la.yakin sgt semalam german nak menang..last2 ed yang kena..mau x sejuk atyn oii..yaka..sabaq ja la

• Λ τ ♈ и • said...

kira atok menang la erk ? ahahha

eD's photography said...

yup..huhu..hampeh tol...

Clara Emily Cancer said...

s m a r t !!

;-)
claraemilycancer.blogspot.com

eD's photography said...

clara : thx clara :)

Kie-yu said...

alalala.
frust la ni eh
tgh frust dpt captcha pic yg sgt gojes!

nur raidah said...

indah!

Khairul Azmi said...

kesian germany....xdpt masuk final....

eD's photography said...

kie yu : hehe..tu la..:)

raidah : thx :)

khairul : tu la..hmmm