Saturday, July 24, 2010

persediaan terakhir | exhibition

salam...dan selamat pagi..pagi nie aku ambil masa jap update blog nie sebelum aku gerak ke chemor..actually pagi nie aku & kawan-kawan yang lain ada join art exhibition kat chemor under jabatan kebudayaan dan kesenian negeri perak..so dalam pukul 8 am japgi kami nak gerak dah..alhamdulillah semua persediaan berjalan lancar...dan agak meletihkan..kena stay kolej sampai malam..huhu..so pagi nie aku masukkan gambar-gambar persiapan terakhir semalam ok..doakan kami :)

DSC_0106
DSC_0080
DSC_0234
DSC_0134

p/s : persiapan nie berjalan kat library..terima kasih kepada kawan-kawan yang sanggup bekerja keras :)

8 comments:

fik-autoz said...

slmt pg bro,fulamak lawa hasil ko tu,hehe....i like

• Λ τ ♈ и • said...

good luck abang ! terbaek ah bro :)

molmolla said...

fuh dahsyat!!!! :)
good job bro. owhhh, ada gmbr gadis cun itu. suka!!

-luqman- said...

wow, menarik. goodluck dengan exhibition tu ed.

eD's photography said...

terima kasih semua :) alhamdulillah semua berjalan lancar..:)

Anonymous said...

terbaik ed!!!!!--IY

dinda.teJa said...

lebih pada gambar wajah orang ye en.ED.. klu pelbagai.. lebih baik kot..?(juz my 2 sen)

btw, congratz! :)

eD's photography said...

dinda.teJa : oh..maybe anda xtau..hehe..sy ditugaskan lebih kepada potrait.:) tapi masih sy selitkan kepelbagaian kat bawah tu..anyway,thx ye :)