Saturday, November 7, 2009

tukar selera....

arini kat ipoh ada hot fm mini jam 2009...ermmm..aku memang malas nak p dah sebab aku tengah demam...tak larat sangat..tp bila rizal keja ajak p je,aku jd x sampai hati lak kan..semalam dah janji ngan dia..pastu timah ngan kimi pun nak tumpang..so lepas je makan ubat aku terus gerak ke dataran ipoh nie..boleh tahan la..alhamdulillah hujan renyai2...hehe...tp risau gak kan kamera aku rosak sebab kena air...awalnya aku sampai org dah penuh depan stage..so terpaksa la guna cara lain nak kedepan...korang tau x aku buat apa?dengan yakinnya aku mintak org bagi laluan dan berlagak macam aku nie official photographer hot fm...hahahaha....so aku leh la dok kat depan sekali..best sgt2...hehehehe...nasib bek jugak la demam aku dah ok sikit lepas makan ubat tu...nie kena hujan rasa macam nak demam balik..huhu....ok la..kat bawah nie ada la sikit pic untuk aku share ngan korang...actually banyak lagi gambar dan artist pun ramai yang perform tp setakat nie aku masukkan yang nie dulu ok...nanti kalau ada masa aku masukkan lagi...tak sempat pilih...badan pun letih skg nie..so enjoy ok dengan pic kat bawah nie....


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



p/s : ok la...aku nak rehat dulu...hope demam nie x la lama kan..letih macam nie..buat keja apa pun x syok..huhu...badan macam nie nak pilih,nak edit pic pun x da feel...ok..bubye.....muuaahhh!!

34 comments:

fik-autoz^^ said...

smart2.....

lawa2 gak awek ipoh^^..hihi

adiwarnatasya said...

Ed...
Wahhh bestnyerr...n meriah sungguh....
Haa jangan lupa makan ubat n jaga kesihatan diri tu...
Semoga cepat sihat naa:)

Syima Syaz said...

pehhh gambar superb..
teringat abang ipar aka sifu dulu dpt jadi photographer utk vernon ape ntah kat AF dulu...

Lala said...

semoga ed cpt sembuh ye....

Appleartwork said...

wawawa bestnye..betul rapat kau ngn stage ni or pakai tele ape?

manusia biasa said...

nmpk kamera dkat ray ban kiran...hahaha

eD's photography said...

fik-autoz : tau xpe..haha..thx bro..:)

adiwarnatasya : hehe...thx ye jue..ngeee...ni makin ok kot...thx2...

eD's photography said...

syima syaz : yeke...tu lg pro tu...hehe...thx ye syima...

lala : thx a lot lala....:)

eD's photography said...

apple artwork : thx bro..hehe..mana ada ...aku pakai 1 lense je..tu pon standard kit lense...huhu..18-55mm..so kira rapat ngan stage la..haha

manusia biasa : yeke...hehehe...xperasan lak...thx bro..:)

PeQ GaRaGe said...

gud job eD..

ermm.. agak2 bleyh gune lg x idea nk rapat ngan stage tu?

hehehe

eD's photography said...

peq garage : thx bro..hehe..insyaallah boleh lg bro..haha....kena yakin ok..haha

tialavender said...

warghh..bestnyew! dekat gilew dgn pentas..

wee~ moge edy pat semboh yaww!!

eD's photography said...

tialavender : hehehe...thx tia..kalau ada tia lagi best..ngee.e.

amin...thx ye..huhu

HonEyBuNNy said...

cm besh jah neh.....ed..moga cpt smbh..jgn lupa mkn ubat..huuhuh

Jard The Great said...

wah! artis!

hidungberantai said...

sempoi smart gambo ni...ni bru pkai kitlens...kalu pkai lens dasat xtau la nak cakap mcm mna...

farrahchenta™ said...

ed, daku rase da lame dah kamu tu cam demam2. cpt2 baek oi !! haha..

tp btol kan, even demam or tade mud cane pon, mesty ade gak keje yg jln pasal foto2 neh. btol lah fotografi mgumbirakan :))

(ayat aku pon terabor cam kau ed)

eD's photography said...

honeybunny : hehe..best la jugak ila..thx ye...nanti ok la tu..hehe

jard the great : hehehe....ye artis jard

eD's photography said...

hidungberantai ; hehe....besa je bro...ala...xda apa pun..ngeee...thx bro...

farrahchenta : yup betul tu fara...hehehe...neway thx tau...:)

terabur sikit la.haha

HEMY said...

jumpa blog ni dr blog jard..aku tgh carik geng2 blog fotografi juge..salam singgah..

wah...cam besh ar jumpa artis..aku smpi skang tak terpk lg camne nk wat garis lenyap kat tgh2 dua gambar tu..ahahaha

nice shots

eD's photography said...

hemy : thx bro..hehe...salam perkenalan bro..garis lenyap?senang sgt bro..hehe...thx2

Nazrul Azwan said...

rugi gila aku x dpt pi..kna blik kedah plak..huhu..

eD's photography said...

nazrul azwan : xpa la..hehe..ada lagi lepas nie..aku p pun sebab nak cari gambar..
ngeee..
boring dok umah

farrahchenta™ said...

btw ed, daku suka betol part kamu jadi photographer hot fm tuh. haha :D

akulensa said...

huh..demam2 leh layan lagi ye..nice shoot bro..duk dpn stage ke?

eD's photography said...

farrahchenta : hehehe,yeke..haha..thx na fara :)

akulensa : hehe..thx bro..aah..depan stage...:)

♥«mrs.M!ê.Sh!ñ0da»♥ said...

huhuuu......camtu la..demam2 pun smagat....hehe..
neway, nice shot....;)
-bila la nk blk ni...huhu

eD's photography said...

mrsme shinoda : hehe...thx erin..ala....balik la malaysia..kita shot sama2..ngeeee

suffian.othman said...

gilakan wangi ed.. lawa2..

eD's photography said...

suffian.othman : hahaha....leh berangan je la pian....ngeee...thx naaa

zan-xray said...

Gambar ni bersih semacam la.. kagum tol.
dari dulu nak tau nak besarkan pic kat blog.
arap leh kongsi kat entry Ed akan datang.

eD's photography said...

zan-xray : xda apa aih bro..hehe...yeke..laaa...awat xtanya..huhu...ok2..nanti gua citerkan..simple sgt bro..:)

KertaZ said...

Bapak ketinggalan aku.. Arap duk Ipoh tp apa pun x taw.. Tiba2 ada open jam.. Cilaka.. X tau plak.. Aku dah boring duk umah.. Swt.. Oi ed lenkali roger ah kt blog aku tu.. Nk ikut.. T___T

eD's photography said...

kertaz : hahaha...tu la hang..macam katak bawah gelas..haha...ok2..nanti aku roger