Sunday, November 1, 2009

majlis pertunangan hafiz & farah

semalam,31 oktober aku kena shoot pic org bertunang...kat jalan raja ikram..ipoh nie jugak..hehe..dah puas aku tolak permintaan si akak farah nie...tp dia sungguh2 nak aku snap pic dia...aku pun rasa serba salah la..huhu..aku tolak bukan sebab ape...aku takut la nak amik job..kang gambar tak cantik org marah lak kan..huhu...alhamdulillah,selesai jugak keja aku semalam..lega dah..hehe...segan gila semalam p sorang2..hampeh tol budak2 len xnak follow..aku dengan slumber badak buat rilek je la....xkan nak sembunyi dlm keta je kan...haha..to kak farah & hafiz,selamat bertunang ye..kat bawah nie ada la sikit gambar...tp tak cantik..huhu...

farah 1

farah 3

Photobucket

Photobucket

p/s : buah cempedak diluar pagar,ambil galah tolong jolokkan.aku budak baru belajar,kalau salah tolong la tunjukkan...hehe

30 comments:

Aizattttt said...

nice bro!

eD's photography said...

aizatt : thx bro..hehe..besa je

Jard The Great said...

nnt kalo aku kawen.. aku upah ko bole? ehehe

adiwarnatasya said...

ed,
Taktek arr..."Percubaan yg Baik nie:)"...

fik-autoz^^ said...

klu ajk aku pun xpa,haha..nice

pihak laki xde ke?huhu

farrahchenta™ said...

budak belajar pon chantek jugak bai

Munira Kirana said...

wah...
adik kita da pandai ambik job nie..
chantek le ni ed ^_^

hidungberantai said...

fullamak mmg dasat la...dah leh cari mkn ek...

akulensa said...

terbaik bro!

akulensa said...

mcm best je bro..nice capture bro..like it!

eD's photography said...

jard the great : ehe...insyaallah..tp lambat lg kan..haha

adiwarnatasya : besa je...thx ya :)

eD's photography said...

fik : ko jauh la..hehe...pihak laki x best...hehe...

farrahchenta : ala..besa je farah..huhu..neway thx ya

eD's photography said...

munira kirana : uih..xda la akak..huhu..x leh lawan kak lagi...huhu..thx kak..

hidungberantai : besa je bro...huhu..x segempak hasil bro HB...:)
thx ya..

eD's photography said...

aku lensa : thx bro...jgn puji lebih2...kang kembang punggung....haha

eD's photography said...

aku lensa : thx bro...jgn puji lebih2...kang kembang punggung....haha

su_hana said...

very nice :) keep it up :)

zan-xray said...

Ini sesi nak mengembangkan idung ko lagi Ed hehe.. memang menepati kehendak.
Suka tengok yang num 1 dan last tu ada cerita disebalik gambar.

farrahchenta™ said...

ai ai ed. kumen ineh jgn di approve pula. t ade org mara haha. ade member gua mau kenal lu lah bai.. haha sengal punye member, aku gak jadi mangsa. :S btw, kat klang tu kampung ke umah?? add saye jua d myspace iqa_aiq@yahoo.com.my
bye2 !

eD's photography said...

su_hana : thx ya..hehe..sy budak br belaja...huhu

zan-xray :haha...apa la bro..thx ya...aku pon suka gambar 1st tu..:)..

neway thx a lot bro...:)

eD's photography said...

farrahchenta : hahaha...approve pun bukan ade apa eh...haishh...yeke?..sapa mmber tu..sengal?hehe..cian dia fara...

klang? bila masa lak ak stay klang nie...haha...

ok2...thx ye fara :)

iqa said...

omai..chantek!

hubby i dah jumpa hotographer kita untuk majlis tunang..HAR..HAR..HAR,dreaming :P

eD's photography said...

iqa : thx iqa..hehehe..

yeke?alhamdulillah...hehehe......amin.....

farrahchenta™ said...

ai ai orang kate jangan approve, di approve jua. takot lak aku kena marah ngan sape2 yg terlibat :D

member etu namanya sarah :) memang agak sengal lah kerna menyuruh patek yang bertanya. apadahhh..

pasal klang tu pon dye gak tanye. entah ape hal den pon tatau.

btw, kalau ade kelapangan, boleh ajar berphotohunting? neh anak mured neh. haha

chiao~

eD's photography said...

farrahchenta : hehe..ala..bukan ade ape pon..normal la kan..hehe.
yeke..nama gerangan itu x bertanya sendiri..hahaha...sampaikan slm ok..

boleh2...tp nak ajar kat ne..hehe..

*ajar tu x berapa pandai la sebab ak pon xpro..huhu...kalau share tu insyaallah la..hehe

strowbelang said...

creativ la gmbar ang...
kasi jelez dowh....

eD's photography said...

strowbelang : haish...besa ja weh..
thx noh..
hehehe

burt said...

wowwww cantik....terbaekkk bro

eD's photography said...

burt : besa ja bro...thx ye.....:)

sikoko said...

udah cantik bangat neh...

eD's photography said...

sikoko : yeke...thx ye..hehehe