Thursday, November 19, 2009

dah nak abis dah..hehe

huhu...exam tinggal lagi 2 paper je...dan bermakna aku dah nak abis sem 3 nie..hehe...rasa sat sgt..baru aritu cuti..ni nak cuti plak..pastu naik sem 4...haha....padahal perangai still macam budak2..hehe...
rasa tak sabar plak nak abiskan saki baki exam yang ada..hope aku leh la jawab ngan tenang lagi 2 paper nie..subject account ngan digital animation lak tu...huhu.....mau pecah pala aku..haha...sebelum nie pun bila pengawas exam umumkan " ok...early submission is start from now!!..." aku pun laju je bangun...confident je blah....macam jawab abis semua kan....padahal aku xtau apa yang aku mencarut dlm paper tu..
hahaha..
ahh lantak la...kalau aku tunggu pun dlm dewan tu bukan aku leh buat..dah macam kucing nak beranak ja...:p
tp aku rasa lega sikit sebab boleh dikatakan semua coursework aku wat...walaupun kadang2 aku copy & paste je..hahaha.....kan dah kantoi....hampeh la ED...huhuhu...at least ada la jugak mark yang nak cover kan kalau aku xleh  buat.....

ok la...x larat dah aku merepek...buat malu je...tp tu la hakikatnye si ED yang korang kenal nie..hehehe...dia sentiasa cool...hahaha....cool la sangat...bagi aku sem 3 la paling happening..macam2 benda jd..hehe....:) enjoy ok...

Photobucket

Photobucket

21 comments:

fik-autoz^^ said...

gudluck 4 exm bro....

KertaZ said...

Oi.. Hang mncarut dlm paper periksa buleh plak.. Aku mncarut kt sini x leh.. Mna aci ini macam.. T___T

Appleartwork said...

bro, aku dah hbs exal la best siot huhuhuhu merdeka!!

Lala said...

wah..lala jatuh cinta dgn komputer tu...smart gile!!!!

~kem@ng~ said...

relax2 bro..
haha..
copy paste pon ok what?
hak3..
asal siap sudah..
gagaga

:)

adiwarnatasya said...

Ed,
Pas habis exam hoyeeeeeeeeeeeeeeeee
merdeka2!!!
Leh laa jenjalan n enjoy2...sblm semester baru huhuhhhh:)

die-art said...

wei..aku dah abis dah..merdeka..selmt berjuang..

eD's photography said...

fik-autoz : thx bro..hehee


kertaz : hahaha...mencarut dlm exam dihalalkan la..hehehe..sini xleh..public...haha..:P

appleartwork :yeke..wahhh!!! bestnye..hehe..aku je x abis2 lagi..huhu

eD's photography said...

lala : hehe..ed pun kalau leh nak 1 camtu..best giler..tp memang x mampu la lala...apple lak tu..huhu

kemang :hehehe..tau xpe kemang..besa la..study smart kan...hehe :P

adiwarnatasya : hoyeee..hehe..sem depan pening pala lagi..haha..thx jue :)

eD's photography said...

die-art : hehe...tahniah2...thx bro :)

aku hUnNy (^_~) said...

1st tym komen niey..hak3..;p

hunny pown da abz xam..!;)
last paper tuk sem 5..WP..huu..
tgl tuk present MP jew..
aiyak..bkl wendu suasana klj..;(

neway..gdluck 4 ur xam..chayok2..!;)

iqa said...

Oh dah habis pon xbest,Xde benda nak wat..*mengjengkelkan betul ayat kamu iqa..HAHAHA.

ed gud luck sikit lagi..all the best!

eD's photography said...

aku hunny : yeke..hehe..maceh2..
wah..best la hunny kan..nak abis dah..pastu leh kawin..
hahahaha..gudluck ok..


iqa :hehe..tu la..kang ed kena dgr ayah ngan mak bising je sebab makan tido makan tido...hehe...thx iqa :)

angkasa said...

acece suma gmbaq style2 :)

eD's photography said...

angkasa : thx dik..hehehe..besa ja pun...:)

tialavender said...

haa! kantoi copy paste! repot kunk!

haha!

gudluck yaww ed!

eD's photography said...

tialevender : hehe..xyah report..lect x cakap apa dah..haha..:)

thx tia :)

red said...

woishh... tu gambar dlm lab (gambar apek dgn bob) sedang mempelajari menggunakan flash... tweening... caya laaa

eD's photography said...

red : hehehe....tau xpe sir...digital animation tu.
hahaha..

tq2

boysebol said...

o men. pki mac. jeles

eD's photography said...

boysebol : hehe...besa je...
kolej nyer...kita sbgai student kena rosakkan..
haha.

thx bro