Saturday, August 22, 2009

syukur di atas rezekiMU

masuk nie dah post yang ke 3 aku post hari nie je..haha.....besa la kan...ade mood pastu internet pon da ada...hehe....arini rasa best sangat sebab aku leh buke posa dengan member2 kat umah aku..even x leh balik berbuka posa dengan family pun aku still ada kawan2 kan..hehe..yang bestnye,kami berbuka tadi sambil tengok citer doraemon..haha...mengalahkan budak2...to abear & apex,thx sebab sudi berbuka kat umah aku..hehe...so xla kami rasa sunyi sangat kan..haaa....sempat jugak omaw snap gambar td..haha.....

nie pic sebelum makan...apapon baca doa dulu kan..hehe

nie plak pic lepas makan...haha...semua da kenyang..macam ular sawa


kawan-kawan,aku xkan lupekan kenangan nie..hehe..da 2 kali aku sambut posa ngan korang..hepi sangat....hope kenangan nie akan berkekalan dan berpisah macam mana pun kita akan saling ingat mengingati..ok?hehe.insyaallah...ok la,ada tugas yang perlu di lakukan nie...yeahh!!! men game lak..haha...mmuuahh!!..bubye

14 comments:

Omaw Rozduan said...

hehe

RizaL said...

ehh bukan omaw tgkp..
aku yg tgkp..
haha

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

hye ed...samat menyambut ramadhan n samat berpuasa....;)..telambat lak wish...huhu..

n slamat bersahur gak ptg nnt k...chaiyo' chaiyo' (^_^)....hehe

eD love photographY said...

omaw : hehe omaw...

rizal : eh sori rizal..hhe..aku terlupa la...xpe eh...ahaha

mistaken identity : xpe erin..hehe..ingat ed lagi eh..haha..selamar berpuasa jugak d perantauan

angkasa said...

haha mcm ular sawa laa cgat
terawih jgn lupa ya hehe

NazirahEhsan said...

kompem pas mkn ni.
sume terbongkang en?
huhu..

Slmt B'pose;D

missdiya84 said...

ade 7org je nih..jug air sampai 3 hehehe...

eD love photographY said...

missdiya84: hehehe...tu la..nafsu makan tu kuat sangat...haha

Shahrul (Nama Sebenar) said...

ed,
best tol ko dok umah sewa.
aku teringin tapi mak aku xbagi.
macam-macam alasan dia.
huhuhu.
anyway.
SELAMAT BERPUASA.
:)

eD love photographY said...

shahrul : ala...lagi best dok ngan parents la..hehe...boleh makan free..save sikit..hehe.

SELAMAT BERPUASA JUGAK..HEHE

Azkhieme said...

saat makan la paling best,,, hhehehehe...

red said...

Hahaha, teringat zaman belajar dulu... Memang best berbukak reramai... Feel beb...

ps:- pose2 jgk, kelas jgn x pi..hahaha, slmt berpuasa

Lala said...

wah...meriahnye die...mesti mkn byk tuh...huhuhu

eD love photographY said...

baiklah john red..
hahahaha....
sori x kenal sir..