Tuesday, August 18, 2009

pertemuan yang kebetulan?

hye all...hehe....nak update lagi nie..ni aku nak citer plak pasal member yang aku kenal melalui blog je..nama dier aqeela...sebelum nie kami xpenah langsung jumpe..sekadar chat dalam blog & myspace je..huhu...kebetulan lak qeela nie dapat melanjutkan pengajian kat uitm seri iskandar,perak nie...dipendekkan citer,.masa aku nak gerak p buat photoshoot retro tu tetiba si aqeela nie text aku bagitau yang dier nak p jaya jusco kat ipoh & kalau boleh nak jumpa aku..aku pon ok je..abis je photoshoot,aku ngan rizal terus gerak ke jusco...huhu..dengan selamber badan berpeluh..busuk lak tu..haha....nanti apa plak aqeela cakap kan..dalam kepala otak aku nie macam2 la pikir pasal aqeela....takut gak kan..yela..1st time jumpe...huhuhu...last2 bila jumpa baru aku tau yang aqeela nie sporting abis..cool je..hehe..lagipon si aqeela nie minat jugak dengan photo kan.....boleh dikatakan giler lensa la budak nie..haha..sori aqeela..hehe...lupa lak,aqeela nie bawak sorg mmber....yana....yana pun ok & cool sangat...rizal yang awalnye malu2 terus jadi x malu..haha....lepas je lepak jusco aku pon bawak la dorg round2 kat ipoh nie...snap2 photo sikit kan sebelum balik...pastu kami p mamam & aku gerak hantar dorang balik ke uitm seri iskandar...fuhhhh!!.....sehari x rehat langsung aku...huhu...pukul 10 malam baru sampai rumah...apapun aku hepi..hehe..thx aqeela & yana.. :)

ok la korang..mata pun da stim nie..hehe..aku tido dulu ye...gudnite..tatata

23 comments:

RizaL said...

byk gmbr aku la..hehe
support our ngada ngada photographer..
jd mcm pian lak..haha

eD love photographY said...

rizal : aii..perli ke bro..haha

.FNA. said...

uiKs..sYe pOn kAt ipOh gK..LeYh r nAk jD mOdeL gAk ;DD
nGeE~

.FNA. said...

uiKs..sYe pOn kAt ipOh gK..LeYh r nAk jD mOdeL gAk ;DD
nGeE~

.FNA. said...

giV uR eMail..cOz i wNt iNvitE u tOo my bLog oKe.?
kEep iN tOuCh ;D

eD love photographY said...

ok fna...
my email : budak_comot_geminie@yahoo.com

Lala said...

wah...jln sakan die...gmbr last tu aqeela yg amekkan ea????nice la...

eD love photographY said...

lala : aah..hehe..thx yeee

.FNA. said...

tHx..oRait,,aLrEady iNvitE..c ur MaiL..n bE my fOllower yErP (=
kEep iN tOucH..

eD love photographY said...

fna : thx ye..hehe..insyaallah

quen said...

macam kat roof top megamall kuantan jer.
huihui.
nice snap.great job man.
tak kesah kan kalau aku nak tanyer2 pendapat?
aku budak baru gak la.

eD love photographY said...

quen : eh..nie kat jusco ipoh bro..hehehe...boleh2 xda hal..sama la kiter...baru belaja

Munira Kirana said...

aqeela tu chomel....
tp ed lagi chomel....
hehehe =p...

eD love photographY said...

munira kirana: thx cikgu,,..haha...yeke nie

inDah iNdrIana said...

aah..
aqielq : comel..
Ed : lg la b++++ cumel..
geram

eD love photographY said...

indah indrlana : thx ye..hehe...xde la..biasa aje

angkasa said...

wuahh cntik akak tu :D

eD love photographY said...

angkasa : ye dik..hehe...berkenan ke

A B E A R ™ said...

wahh,ed.

A B E A R ™ said...

wahh,ed!

eD love photographY said...

abear: nape abear

munchy's said...

bnyk over la gmbr ko bro...
gmbr aqeela sorg2 tu pon da terover...

eD love photographY said...

munchy's : yeke bro?tp kalau bro nak tau aku memang suke gambar camni...tukar selera...selera masing2 kan..hehe....neway,thx atas komen anda