Monday, August 17, 2009

photoshoot retro.....street photography

assalamualaikum all....amacam korang sihat ke..hehe..da lama rasanye aku x update blog nie pasal photography kan..ehehe...bahan tu ade...tp malas plak menguasai diri ini..waaa..haha..ok la..meh aku nak citer pasal photoshoot semalam...citernye bermula begini..hehe...2 hari lepas naha ada text aku..nak mintak aku tlg shoot gambar untuk project digital photomedia beliau...cewah...tajuk project tu RETRO....perghhhh...macam best je kan...dalam pikiran aku nie hitam putih je...pastu naha mintak lagi..dier cakap nak gunekan keta daihatsu charade aku yang buruk & vintage tu sebagai subjek utama..haha..tergelak aku..macam mana la dier leh berkenan kat keta tu..hehe..aku yang cool nie just said ok je la...hihi....hari pertama x jadi shoot sebab hujan lebat so aku tunda kepada keesokan harinya...hehe..alhamdulillah semalam cuaca baik dan photoshoot tu berjalan dengan lancar...ops...lupa lak...aku nak ucapkan thx sangat2 kat rizal sebab sudi ikut aku dan tlg shoot sekali...caya la rizal!!....rizal sporting gila.haha..yang bestnye,kesian kat wanie..naha bawak dier sekali dan secara x langsung beliau terpaksa jadi model bersama kereta aku.thx jugak kepada wanie..haha...apapon jelas terpancar keceriaan di wajah wanie dan naha...to naha...aku hope ko berpuas hati dan aku tolong setakat yang mampu ok..huhu...aku hope photo2 nie sir akan approve ye..hehe...amin...ok la korang...kat bawah nie aku masukkan sebahagian drpd hasil2 photoshoot semalam...:)

ermmm.....kat bawah nie plak behind the scenes...hehe.....saje je masukkan..perjalanan phooshoot pun penting gak kan...:)


ok la..hope photo2 nie x menyakitkan mata korang ye..hehe..actually ade benda lagi aku nak post....tp biarla rahsia..hahaha..insyaallah nanti aku citerkan apa yang berlaku lepas photoshoot nie..hehe...bubye all

17 comments:

lyndadyana said...

bes nyer dpt jd model lm pix 2...
uuwaaa...

Razak said...

kemas.
color yang menaikn seri model berdua.
taniah pandai pose dpn lensa. :)
teruskan usaha anda nikonian

-AYAT PIAN-

muahahhaha

- AYAT RAZAK -

cantek
suasana yang sudah pasti menaikan seri model.
syabas kerana pandai bergaya depan kamera.
teruskan usaha anda para nikonian

ehehe

Lala said...

wow....lawa la...hurm..nnt kalo lala kawin boleh la suh awk jg photographer sy...hehehehhe

~wAniE~ said...

sgt comey pic nie...i like retro..berjiwa retro..hahahhah

zan-xray said...

oo kagum!!
menepati tema

kimomoto said...

eh ed ko duduk area mne ek...
aku igt nk kluar photo outing ngn ko le...aku dok perak jek...

Munira Kirana said...

sy suke pic number 5...
mmg cool hbis..
tp kan ed...
bju model mcm kurang retro la...
=)

Azkhieme said...

serious smua retro..!!

heheehee

aleh said...

projek yang bagus bro...keep it up.

eD love photographY said...

lyndadyana : thx lynda..hehe..insyaallah nanti leh jdi gak kan..hehe

razak : thx razak..haha

eD love photographY said...

lala : thx lala..hehe..insyaallah..tp ed jus hobi je..huhu....takut nak amik events nie.waaa

wanie : yeke?thx tau..ehehe...sy pon minat gak retro

eD love photographY said...

zan-xray : thx zan...banyak kekurangan lagi nie..hehe

kimomoto : owh perak..xda hal la..hehe...aku area ipoh..kat ampang je...umah sewa la..hehe...

eD love photographY said...

munira kirana : thx tau..hehe...yela cikgu...sy pon xpuas ati gak..tp kan model tu kebetulan je..hehe..
neway thx tau :)

azkhiemi : thx kimi..hehehe...


aleh : thx bro..tp xla segempak bro kan...:)

Miss Fotomanic said...

gambar ketiga last paling cun...
sempoi habis.. haha..suker!

eD love photographY said...

miss fotomanic : thx ye..hehehehe

muein said...

kaler tu bg aku too dark..kalo nmpak ala2 lomo kan lawa gak..pandangan bdk2 je ni..jgn mik ati

eD love photographY said...

muein : yeke..sori2..sy budak baru belaja bro..hehe..thx tau...