Monday, August 3, 2009

outing dikala kebosanan....PART 1

sabtu aritu omaw ade ajak aku & member yang lain outing smbil shoot gambar sekitar ipoh..best jugak la....hehe...skodeng awek2 india,amoi2 cina..haha...gurau je..kami berjalan kaki je...semput jugak la aku..huhu...maklumla da lama x jalan kan...asyik mmbuta je..haha...kat sini aku masukkan sikit dulu pic dari kamera aku ye..sebenarnye banyak lagi pic aku nak masukkan tp x sempat nak kumpul dari dorng semua..insyaallah nanti aku masukkan ok...


ok....tunggu part 2 plak ok...tata titi tututu..haha



14 comments:

Fly said...

wow street photography..best2

aleh said...

nice shoot ed...keep it up, tonjolkan idea-idea baru...tq juga visit and link blog saya.

Lala said...

galamer pale botak uncle tua tu...heheh...cantik la gambar yg awk amek tu.....

Munira Kirana said...

woit...
outing tak ajak..
hehehe...
gmbar apek ngan basikal tu chantek sgt... =)
dgn bagunan lama.. basikal jaguar....
nmpak klasik...
tahniah ed =)

cida said...

hi..ko minat sesgt ek ngan photography nih..so aku actually ada hajat skit...b4 tu aku aziah..erm klu ko ok bleh aku cntact ko ngan cara yg paling mudah selain blog nih..as ym or sms anywy laa yg lg mudah...klu ko sudi nak kawan aku aku nyer ym aziahler@yahoo.com..ko reply here 1st k...tq

eD love photographY said...

fly : yes bro..hehe...jom la join kami yang x seberapa nie..hehe

aleh : thx bro...hehe..sy budak baru belajar.

eD love photographY said...

lala : thx a lot lala..
hehe..besa2 je la

munira kirana : haha..cikgu kan jauh...nanti la..cikgu turun la ipoh...hehe...thx ye munira

eD love photographY said...

cida : ok aziah..x kisah nak kawan..tp ape hajat tu..macam nak kawin je..hehe...

ni ym aku ok.. budak_comot_geminie@yahoo.com

thx

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

woww..awesome!!...nice sh0ot...ske sgt da 1st pic...;)

aqeela affandi said...

to my follower

www.khalisaqeelabudakbulat.blogspot.com

new url of my blog .
do chnge oke .
thnks

s-o-f-e-e- said...

kat mane shot tu ??

s-o-f-e-e- said...

kat mane shot tu ??

s-o-f-e-e- said...

kat mane shot tu ??

eD love photographY said...

mistaken identity : thx erin.besa je la...hehe..erin lama menghilang nie..huhu'

aqeela : ok qeela..hehe..thx

sofee : kat sekitar pekan ipoh..hehee