Saturday, August 1, 2009

kolej dikuarantin

ape yang aku jangkakan dah pon berlaku...huhu...kolej dah kena kuarantin pon...waaaa....bercelaru je perasaan aku skrg..aku nak balik kg ke tak....aku takut aku salah sorg pembawa penyakit nie dan kalau aku balik maybe boleh memudaratkan org len...ntah la.hope aku bukan la pembawa..aku still menunggu results bagi specimen yang hospital ambik dari aku...jenis specimen tu xyah la aku bagitau ye...segan plak...huhu...harap2 keputusan specimen tu yang sedap di dengar la..aminnn

notis kolej kena kuarantin


11 comments:

Munira Kirana said...

ha... da bg amaran kuarantin tu...
dok uma diam2 ye..
hehe...

Lala said...

doa2 la ye xkene h1 n1...huhuhu...kalo awk rs mcm xde kene simptom2 h1n1 awk balik la....kalo xnk..xpyh balik...tapi kalo xbalik nk duduk mane???kolej kene kuaratin...

angkasa said...

blik ja alaa ed budak baik xkn la jd pmbwa kot hehe

Alia said...

cube kire bpe byk ekor virus ada kt badan ko... huhu

Fly said...

harap2 semuanya dalam keadaan selamat yek..

eD love photographY said...

to all : thx tau..hehe...insyaallah xde pape...eh alia nie..macam tu plak

~wAniE~ said...

kalo cm tu baek x yah balik..dok kat situ je...hehheheh

HonEyBuNNy said...

testing2...hahhah..sedey2 ag x??uhuuh

eD love photographY said...

thx wanie..


honey bunny: xdah kot..hehe

Nana Rosli said...

asyik2 dok ckp mintak kuarantin je kat nana aritu kan..hihihi
kptm cotii pon,
so dok dendiam kat umah tu..
jgn merayau2..hihihi

eD love photographY said...

nana : hahaha...