Wednesday, April 27, 2011

ed shahir bersama usop wilcha.

mood : suam-suam.
location : office.
listening to : soley-soley ost hantu kak limah balik rumah.

pagi nie datang office on lappy pastu layan lagu soley-soley yang dalam hantu kak limah balik rumah tu. tergelak sorang-sorang bila tengok aksi usop wilcha dengan johan raja lawak. so funny. pastu baru aku teringat yang aku pernah bergambar dengan usop wilcha haritu. korang kenal kan usop wilcha? kalau ada yang tak kenal, taktau la nak cakap apa. meletup-letup usop nie sekarang kat malaysia. kebabommmm..haha :P

So aku try godek-godek balik folder yang bersepah dalam lappy aku nie cari gambar aku dengan usop wilcha. akhirnya jumpa jugak. hehe. sebenarnya ada jugak gambar aku dengan johan, hantu kak limah, mamat khalid & yang lain-lain tapi hari nie aku nak share gambar aku dengan usop wilcha je sebab aku peminat nombor 1 dia. :)


usop

p/s : sapa suka entry nie sila angkat tangan macam sayaaaaaa :P

21 comments:

si afro besar said...

amboi hang edd;p

senduduk said...

cun

mie said...

amboi..syoknya...

BabyIntan said...

Tengok gambor usop wilcha dlm tu pon, dah nak tergelak kak intan...haa haa :D

Terbaek wok!

Latest n3: Arissa Di Cium Kucing Biru!

Bapak said...

free2 singah sini http://imejcerita.blogspot.com/2011/04/hari-terbuka-unikl-rcmp.html.

ada gambar bro... :)

::FAIZ FARISH:: said...

wah jumpa artis

Sikurustegap said...

kite bakorrrr!! hihi

fik-autoz said...

sy suka ntry ni,ha3...uish dh lama xmai sini,dh berubah blog hg naa..heh3

baincardin said...

ko kene bakor tak??? ^_^

Aishah Daud said...

amek lh pic dgn wilcha die jugk huhu'

angkasa said...

pergh lawa gmbar!like like!

hans said...

usop wilcha sangat baik dan sangat maskulin masa aku jumpa dia dkt Finas ari tu
memang jauh beza dengan watak usop dalam HKLBR tu
hahaahhaa

PeQ GaRaGe said...

argh.. terbako tgk entry ni.. hee..

saya_arief said...

smart..
dah angkat tangan nieh.

ed shahir said...

terima kasih semua. hehe. sorry tak sempat nak reply semua.:)

sherah said...

angkat kaki! :P

faezyus said...

hahaha...lawak bebenor usop wilcha neh..(^_^)

chaie safri said...

ed, mau tnye kalo amek gmabar indoor cam kat atas kan.. bape iso nak kena pakai?? even kalo pakai speedlite. thanks

black_mel said...

wah...terer edit gmbr..mcm real dia kat sebelah...hehe...gurau2...pergh terbaik...dpt gmbr dgn artis..jeles2....


p/s:lama menyepikan diri..bz ker bro?

TisuMedia said...

wow , macam mana leh kenal usop wilcha nie ?? sedara ka ?? haha

Emily said...

Hey I bumped into Qi and Usop Wilcha the other day... hhmmm Don't know if it's spelt Wilcha or Wilca. :(

http://www.emily2u.com/emily-meets-qi-usop-wilca/