Thursday, June 23, 2011

Janice Amarasekera & Amrik Singh.

mood : letih.
lokasi : bilik tidur.
lagu : berubah ost nora elena sambil tengok facebook.

Hye! apa khabar semua? maaf ye sebab lama tak update dan buat blog nie bersawang. okey, hari nie aku memang takde mood nak berceloteh panjang-panjang sebab penat masih belum hilang. makin hari badan rasa makin letih dan tak terjaga.

okey, today just nak kongsi dengan korang hasil kerja terbaru aku. kali nie aku ambil job untuk shoot pasangan sweet berketurunan punjabi, Janice Amarasekera & Amrik Singh. Alhamdulillah, aku dapat jalankan kerja dengan baik dan aku harap lepas nie rezeki makin bertambah. So kat bawah nie aku upload sikit untuk dikongsi bersama korang. :)


job
ed 4
ed 5
ed 3
ed 7
ed 6

p/s : Insyaallah kalau ada masa lapang nanti aku update lagi. terima kasih banyak-banyak sudi melawat blog yang tak seberapa nie :)


18 comments:

myrabazla said...

ed !! gambar cun giler !!

auny aizie said...

good job :)

Qarl said...

woohoo pendek siot skirt pompuan dlm pic last tu

Miscellaneous Smiles said...

cntik gilee~~

ed shahir said...

terima kasih semua sudi tinggalkan komen :)

akulensa said...

tabik sifu!

Syed Hilmi Syed Yahya said...

smart n cantik2 gambar...like picture no 1....hehe

Gieyana said...

lawaaaaa...

ed shahir said...

thanks aku lensa, syed & kak gieyana :)

black_mel said...

nice...smart giler..lets pic talk its self...xD

bro..lama x update..skrng keje mana bro?

acan ketot said...

kiut giler wooo...

ed shahir said...

black mel : thanks bro. sekarang keja dengan media perak :)

acan : thanks acan :)

Jeslyn Amarasekera said...

Thanks Ed! Really nice work! U r officially my favourite photographer! Thanks for making my sister's special day extra special! =)

Rui said...

salam bro..

makin mantap laa hasil kerja ko.. siap masok paper bagai aku dgr citer nie.. he he

ni, aku ada satu enquiry, bukan berkenaan fotogafi tpi berkenaan layout.. mana nak dapat template tuk picturing blogs?

aku buat analisis mcm kena kaco2 html dia.. ke ada mana2 website yg provide supaya pix jadi xtra large mcm ko punya ini..

plis advice,

p/s: ko masih kat kajang ke bro?

Jijan said...

terbaik lah Ed..

Gula-Gula Tuntung said...

1 word.perfect. =)

Eyriqazz said...

cantiknya gambar bro ambil..nih yang makin teruja nak rembat dslr ni..hik3..tgh kumpul duit...

ed shahir said...

thanks all :)