Wednesday, August 17, 2011

Random..

Mood : bercuti
Lokasi : atas tilam
Sedang mendengar : luka seribu rindu by fotograf
minuman : puasa la..

Assalamualaikum dan selamat pagi kawan-kawan bloggers sekalian. setelah sekian lama aku tak menjenguk blog ni, pagi nie aku kembali. Alhamdulillah, aku bersyukur dikurniakan kesihatan yang baik dan boleh buat kerja dengan sempurna walaupun aku terlalu penat. nak buat macam mana, dah tanggungjawab kan.

Amacam puasa? hehe. sedar tak sedar dah masuk setengah bulan kita menjalani ibadah puasa dan tak lama lagi dah nak raya pulak. cepat betul masa berjalan kan? apapun semoga segala amal ibadah kita diterima tuhan. aminnn.. :)

aku dah lama tak update blog nie disebabkan kesibukkan kerja yang tak menentu. bila ada masa free pulak mesti rasa nak rehat puas-puas. nasib baik hari ni dapat cuti sempena nuzul quran, dapat jugak aku jenguk-jenguk kat sini. hehe.Sebenarnya hari nie takda apa sangat yang aku nak cerita dengan korang, sekadar tinggalkan coretan yang menunjukkan blog ini masih ada tuan. HAHA. Kadang-kadang aku rasa cemburu pula bila tengok orang lain sibuk update blog masing-masing. sumpah aku rindukan komen-komen korang semua.

Okay, malas aku nak berceloteh panjang-panjang sebab nanti korang bosan. So aku just share dengan korang gambar potrait. sebenarnya gambar nie bukanlah gambar baru tapi ini adalah salah satu dari gambar potrait kesukaan aku. Kalau korang perasan gambar-gambar yang aku share berkonsep simple. Why? sebab jiwa aku memang sukakan sesuatu yang "natural" layan :)


gadis taiping

P/s : Insyaallah kalau ada masa lapang lagi aku update lagi. korang boleh follow twitter aku di ed shahir

17 comments:

dark said...

flawless abes..=)

ed shahir said...

dark : hehe :P

Muhaimin Hassim said...

chantek gambar..hehe:D

ed shahir said...

thanks bro muhaimin :)

hanabunga said...

cantiknyaa gambar.camera apa dia pegang tu??lomo haa?

ed shahir said...

hanabunga : aah lomo dik :)

saya_arief said...

cun..
as always..

Zakirah Binti Shafii said...

cantek!

::FAIZ FARISH:: said...

nice

ed shahir said...

thanks all

greeny said...

giler cool pic! i likeeee~

EB said...

Nice capture..
Nice PP..
Love this photo...

Gieyana said...

cantik...

-luqman- said...

lama tak jenguk blog ed.
gambar superb!
ed, jum keluar photoshoot haha :D

Rojak Punya said...

kamera yang dipegang tu memang cun

3gp MELAYU said...

adus....cantiknya ciptaan tuhan....

Sue said...

u hv been tagged :)