Monday, April 18, 2011

portrait of miss malaysia | soo wincci

mood : sleepy
location : office
listening to : random songs.

hai dan salam semua. apa khabar readers? hope semua sihat ye. sumpah bosan gila aku kat office nie. semua kerja dah submit, so keja aku asyik mengadap facebook je hari nie. sementara free nie baik aku update blog. hehe. atleast ada jugak benda nak dibuat kan?

okey, hari nie aku cuma nak cerita pasal semalam. semua tau semalam hari ahad kan & kalau ahad mesti fikir pasal cuti. tapi semalam aku kena kerja jugak. dah nama pun kerja ed oi, suka tak suka tetap kena pi. itu amanah kan. So aku pun pi la buat keja aku tu. majlis perasmian SPA baru buka. wahh boleh tahan spa tu. ala-ala private spa gitu. tapi yang bestnya, miss malaysia, soo wincci ada datang. memang habuan kamera aku la semalam. hehe. dia sangat cantik oooo. ada lagi tau yang paling best.. aku dapat baucar pergi spa free. bukan senang nak dapat free. mahal wooo..

cerita panjang-panjang pun bosan jugak. ini kat bawah aku ada letak gambar miss malaysia. cantik kan dia ? :)


soo wincci

p/s : nanti aku upload gambar artis lain pulak okey. :)

18 comments:

ery_nero said...

nice pictures..

shafiq said...

Nice..

red said...

Hahahaha.... kalau jupe dia lg, bgtau kat dia, sy ajak dinner same2 k??? huhuhu

Miza Yusof said...

cantik :D

::FAIZ FARISH:: said...

wow so Cantik.......

angkasa said...

ed baucer free tu kalo taknak buleh pos ke kedah ye.hee

kimi-mustaqim said...

huiyo...comel nyerrrrrrrrrrrrrrr

EB said...

Waalaikumusalam..
Ya dia mmg lawa...
Kena lg ko yg tembak gmbrnya ED..
Terserlah kejelitaan beliau..

-luqman- said...

muka licin dan cerah.. wow haha lawa gambar ED! :D

Daddy Cool said...

Perghh...terbaik la ed! Comel tuh!

mie said...

nice

ed shahir said...

hehe. thanks all. :)

Lullaby Design said...

smart bro...bersih pic..
suka aku tgk...

PirutPhotography said...

phew!!! lawa gilerr cewek ni.. hehehe.. btw, nice shot Ed.. i loiikkee.. :)

chaie safri said...

cantik gila gamba... pakai lens ape eh??

Chybee said...

serius cantik. lens+camera ape ye? :)

ed shahir said...

chaie & chybee : gambar nie saya just guna nikon d90 + kitlens. :)

black_mel said...

mula2 aku igt dia ni ada tompok2 gelap...rupa2nya bila aku cuci screen laptop aku dh ok..screen laptop aku yg kotor rupanya..hehe...dia mmg cantik..so sweet...nice pic bro...

p/s:gambar candid xde ker?nk gak tgk muka dia time gmbar candid..xD