Monday, January 4, 2010

sepetang di kuala kedah

assalamualaikum semua..hehe...aku dah ada kat ipoh skrg nie...tp sedih sebab modem wifi umah aku housemate bawak balik umah la plak....dier still bercuti..hampeh betol..huhu...so terpaksa la aku mengONLINEkan diri kat cyber cafe...rm 1.50 sejam...leh beli milo ais sebungkus..hahaha...kalau aku lepak 2 jam dah boleh beli chipster kan...hehe....
eh,aku bukan nak citer pasal cyber cafe la...huhu...asyik melalut je..aku nak citer pasal gambar yang aku masukkan kat bawah nie...ceritanye bermula begini..jeng..jeng..jeng..hahaha...bagi suspen sikit kan...ok la,aritu aku ade job wedding kat sungai petani..so aku gerak ngan fendi...sebab nie job fendi..aku cuma tolong je..hehehe...janji makan free kan...haha...abis je shoot petang tu kami terus gerak balik ke alor star...tetiba sampai je plaza tol alor star tu aku terasa macam nak tengok pemandangan petang kat kuala kedah...macam orang mengandung tengah mengidam lak aku nie kan..hahaha...so aku pun drive la menuju ke kuala kedah...sampai je kat sana kami terus ke gerai ais kacang yang ada kat tepi pantai...ermmm kuala kedah ada pantai ke..ahhh lantak la..haha..tetiba je aku jadi excited bila nampak sunset...macam budak-budak nampak taman permainan...hahaha....so aku & fendi pun lepak la sambil shoot sunset tu...ermmm rasa tenang & hilang letih bila tengok sunset tu..indah sangat...bagi aku la..hehe..so skrg nie aku nak share ngan korang lak kan....tak payah pi kuala kedah...just jenguk blog aku je..haha..enjoy ok... :)

Photobucket

gambar nie dari kamera fendi...aku dalam gambar nie kira macam tengah menghayati keindahan sunset tu la..hahaha...poyo je kan... :P....ada macam MJ tak? hehehe...


P/S : NASIB BAIK TAKDE MAT SALEH PAKAI SEKSI-SEKSI KAT SITU..KALAU TAK,MESTI AKU TAK NAMPAK SUNSET...HAHAHA.....

22 comments:

Azkhieme said...

kalu ada mat saleh memang la x nampak sunset.. sebab gunung2 halang..(faham2 la) hahaha..

style gambar.

eD's photography said...

azkhieme : hahaha.....aku x cakap ok..hang yang cakap..hehehe...aku bab2 nie memang paham sgt..buat2 alim sikit..ngeee...thx weh

ini blog wirdah said...

kamu tnye ada macam MJ tak?
jwapannye:samar-samar.haha.macam takde je =)

eD's photography said...

wirdah : hahaha..yeke...sampainye ati..
huhu

inDah iNdrIana said...

smart

fik_autoz^^ said...

style ar gmbar ni.....

studio~stuckindat3 said...

lawa2~time sunset ko kejar matahari ker?? hahahaha

zan-xray said...

tengah menghayati sunset ni la ed, males gak nak g kuala kedah..
esok datang lagi kat blog mu nak tengok sunset lagi hehe..adehhh jimat duit minyak nak g kuala kedah.

m i r a f i q a said...

lorhh ipoh? hehe.. sy di gopeng :)

Omaw Rozduan said...

cantik.
gila.
siyes.

eD's photography said...

indah_indrlana : hehe...thx ye eva...besa je...huhuhu..

fik_autoz : thx bro..hehe

eD's photography said...

studio : hehe...aah aku kejar...tp ngan kamera la...ngeee...thx bro

zan-xray : hehehe.....bagus2...macam tu la bro..haha...thx bro..

eD's photography said...

mirafiqa : yeke..hehehe...meh la ipoh :) gopeng matrik eh...

omaw rozduan : besa je syg...hehehe...thx2....

AM SYA said...

cntek ed!

cume xde mtahari tbenam jek~ ;P




^Kak SyASyA^

Wawan3y. said...

perghh, terbaek ah!!

akulensa said...

dasyat2..thumbs up!

eD's photography said...

am sya : hehehe....tu la.....x jumpa2 pun...haha..thx akak....

wawan3y : hehe...maceh2...

eD's photography said...

akulensa : besa je bro..
hehehe..

thx ye

strowbelang.com said...

giler ah bro.. menanah mataku melihatnya..
terbaik amat

eD's photography said...

strowbelang : hahaha...thx fendi...hang yang snap nie......thx2...:)

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

stailo giler la..
ni jelez ni...

eD's photography said...

ryseslady : thx ye,...hehehe...besa je la..:P