Sunday, January 24, 2010

PHOTOSHOOT KAT TAMAN BOTANI 1 | event anjuran aku yang 1st..

kalau korang nak tau....hari ni, 24 jan 2010 telah berlangsungnya photoshoot kat taman botani..hehe...aku hepi sangat sebab event nie adalah event pertama aku..di anjurkan oleh aku dan aku yang uruskan semua...alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...hehe....aku rasa time yang paling mencabar time nak ayat model...huhu....susah gile..nak kena yakinkan dorang...tp nasib baiklah aku dapat model yang sangat-sangat-sangat sporting...hehehe....thanks sangat-sangat kepada model aku,TENGKU NURFATIN & FARA SAMSUDIN...ada lagi citer yang best..hehe..aku ingatkan event aku nie takkan dapat sambutan tapi last-last aku yang pening kepala.ahaha..lebih dari 15 orang photographer yang hadir.....ditambah pulak tetiba 3 orang pensyarah aku contact cakap nak join....aku rasa terharu sangat...tak dapat digambarkan dengan kata-kata...memang sangat happening hari nie...aku mengaku yang aku terlalu letih tapi hakikatnya kegembiraan melebihi keletihan..ahahaha.....skemanye ayat...:P ehehe....insyaallah gambar akan aku upload dengan segera...thanks kepada semua yang hadir dan menjayakan photoshoot ED hari nie...tak tau macam mana nak cakap kat korang...insyaallah permintaan korang untuk buat lagi photoshoot pasni akan ed tunaikan...hehehe.....untuk entry nie aku masukkan flyers dulu ok.....tunggu entry yang seterusnye...:) sekali lagi thanks aku ucapkan kat TENGKU NURFATIN & FARA SAMSUDIN yang sudi jadi model..hehe...

Photobucket
thanks omaw tolong buat flyers...hehe


p/s: aku nak rehat dulu..lagipun baru balik nie....insyaallah gambar akan diupload secepat mungkin..:)

22 comments:

tkah. said...

cpt upload. nk tgk pic. :)

eD's photography said...

tkah : sabar2...hehe

fik-autoz said...

salam,bro...awat lmbat msuk pic?x sabar ak nk tgok..hehe

diorg mai ramai2 nak support ko tu...hehe,barulh happening..

eD's photography said...

fik : haha....salam..rilek la...kasi suspen sikit..:P

tu la...best gila..:)

semOtijao~~ said...

mane?? nk tgk.. nk tgk? hehe..
cepat upload ea??
caya la ed!! :)

cikmi said...

fuh~cm bes je event nih~hehe
cpt uplOad~mau tgk daa hehe

eD's photography said...

semotijao : haha..ok2..hehehe...thx mun..hehe

cikmi : hehe..best ooo...ok..

zan-xray said...

seronok la tu ed ni buat orang tertunggu tunggu cehhh..
Seronok la hari minggu ada aktiviti..

Fir said...

ed, tmpt 2 mmg style! bwk awek market kot! ha3

eD's photography said...

zan-xray : hahaha...rilek la bro....

fir : hehe..tau xpe...ngee...bawak model lagi style..ahaha

AM SYA said...

akak ingtkn taman botani putrajaya td~huhu

eD's photography said...

am sya : x larat nak p putrajaya kak oi..hehehe

Najwa Amirah said...

cool gila ed. semangat :D

eD's photography said...

najwa amirah : ahaha...semangat!! hehe..thx wawa

n@m@n said...

ingatkan taman botani putrajaya..hehe

nt wt kt sini pulak ye

eD's photography said...

naman : hehehe..insyaallah cikgu..:P

HonEyBuNNy said...

yeah..cntik..upload la lagi..ihih

HonEyBuNNy said...

yeah..cntik..upload la lagi..ihih

HonEyBuNNy said...

yeah..cntik..upload la lagi..ihih

eD's photography said...

honeybunny : hahaha..dah upload pun..kat atas..hehehe

Ema Teddy said...

wah seronoknye...kalaulah blh join ~~

eD's photography said...

ema teddy : hehe...seronok....len kali jom la :P