Saturday, July 25, 2009

bosan & semangat...

salam all...alhamdulillah aku dah ok sket drpd kesedihan..thx ye kpd korg yang sudi komen dan bagi semangat kat aku..aku da bleh terima hakikat skrg...dan aku mampu tersenyum..aku xtau nak buat ape..so saje la jenguk2 blog nie..hehe..bosan giler cuti kali nie..bangun online,makan pastu sambung tido balik..huhu..sunyi giler..nie pon on the way aku nak mandi saje lepak jap depan laptop..hahaha...yang x bestnye,aku da jarang keluar mencari photo2...maybe sebab masalah yang melanda belum pulih sepenuhnye kan..muka pon busuk je x terjaga..hmmm..nie aku ade gambar terbaru yang kimi sempat snap td.dia buat ala2 HDR dan retro..haha..sebabnya terlalu bosan..huhu..ok la..aku nak p mandi sat..

serabai kan aku?hmmmm kutuk la..aku x kisah..hehe

25 comments:

aqeela affandi said...

ed .
ta serabai pun la .
oke saja bhaa .

t.K.a said...

Walau Telah diberi sepenuh hati
Namun nasib tak menyebelahi
Dan jangan rasa rendah diri
Kerana syukurlah bakat yang dikurniai
Dah jauh usaha bawa kau ke sini
Tak guna untuk dikesali...
Walau kau tertewas lagi
Tak bererti berakhir apa yang pernah diimpi
Takdir dah menjanji usaha akan diberkati
Gemilang akan menanti..

eD love photographY said...

aqeela : hahahhaa..
ikhlas ke qeela....
ed x mandi lagi tau time nie

t.k.a : thx tka...hehe..dalam nye ayat dier..
hehe

Nana Rosli said...

ed kptm x cuti ker?

eD love photographY said...

nana : xpon nana..huhu..belom ade kes h1n1...
hehe

lyndadyana said...

adoi...
jgn la sdey2...
cm nk nges jer...
uuwaaaaaaaaaaaaaaaa....

eD love photographY said...

lyndadyana : hehe..xde dah..ok da pon..thx..hehe

Lala said...

hehehhe...serabai tu boleh dikemaskan balik....pasni gi la potong rambut ke...trim janggut ngn misai ke..hehehehe.....potong kuku ke...oke????pasni jgn pandang belakang lagi sbb belakang ade hantu...heheheh...pasni pandang depan and life must go on...kan...so pasni lbh semangat oke...

eD love photographY said...

lala : ye cik lala..hehe...thx atas nasihat anda...yeahhhhh!!..haha

boss lady said...

bab muka busuk tuhh...
bukan skarang je..
dari dulu agih...
ahax!!

eD love photographY said...

boss lady : ooo...fina kutuk ed eh?thx..haha

~wAniE~ said...

nsem aje...xserabai pn..hehheheheh...kalo senyum lg nsem tau..

ermmm awak, apa yg berlaku tu msti ada hikmah nyer..sy pn pnh alami mcm awak...sedih..terseksa..nk mkn pn x lalu....nnti dh lame2 ok la tu...

eD love photographY said...

wanie : thx ye..
hehe..
thx ye wanie..tu la...insyaallah nanti semua nie akan ok

muein said...

aduh bro..ala2 HDR..mmg smart dh ni..
bijak2...tp moto blakang tu lg bijak
B46..fuhhh no plate

eD love photographY said...

muein : motor tu asalnye plate dier KBW *46*..pastu pandai2 la buang2...haha..thx

Firol said...

Standard je gua tengok

eD love photographY said...

firol : yeke..hehe..
thx

HonEyBuNNy said...

waaa...bgs la da ok ckit...jgn sedey2 lg tau???ila xnk tgk org sedey..coz kecian..huuhuh

eD love photographY said...

honeybunny : thx ila..hehe..:)
yeke..da ok pon

Fly said...

salam..semoga apa sahaja yang melanda dihadapi oleh saudara dengan penuh ketenangan :)

eD love photographY said...

fly : thx bro...insyaallah....:)

hanna said...

ed!
cool je lah k..
=)

btw nice pic lah..
=D

lyndadyana said...

bagos la da ok...
yg penting..
nnjooyyyyyyyyyy

solehah said...

hmm.
ed ed.
chill la dik.
ehe.

ada style la pic tu.
even kamu serabai.
haha.
;p

eD love photographY said...

solehah ; haha..
thx yeee