Tuesday, April 21, 2009

percutian di kedah....best jugak..hehe...

assalamualaikum all..apa kabar..hehe...sori aku jarang sangat update...ni pon gune wifi free kat restoran mamak..hahaha...aku xde ape nak citer la....cuma nak masukkan gambar je...boring gak xtau nak watpe kat kedah nie...huhu...keje ngan bapak aku je..waaaa....

ni bunga kantan ye adik2..hehe..banyak kat belakang umah abg.haha..:P

ni plak bunga ape ntah...aku snap kat kebun ayah aku..hehe


ok la korang...aku kena balik da nie...nanti mak aku bising sebab aku gune keta dier..waaa...korang jaga diri bek2 tau....mmuaahhh!!!...hahaha

4 comments:

angkasa said...

waah best
kta nk p tsik
haha

eD love photographY said...

semalam ed da p..
hehe..
skg ed kat nasmir jitra nie..
mai la..

asis said...

bunga kantan..
masak kuah laksa sudh..

eD love photographY said...

hehe....
pandai pon..
sedapnye...