Wednesday, April 22, 2009

keje sambilan aku ?

hye all..arini aku update lagi...hehe...aku nak citer pasal keje sambilan aku kat umah..haha..selain keje ngan bapak aku,aku ada keje lain tau...hehe....keje jaga nenek aku yang dah nyanyuk...best gak...tp kadang2 aku pon nek xtahan..huhu...besa la....banyak sangat kerenah kan....ermmm tugas aku kena bawak dier g kencing,berak pastu makan...waaaaa....cian nenek aku..langsung da x ingat ape..huhu...yang aku tau dier pon minat photo....haha...korang x cye kan?haaa tengok nie...eheeee....

hehe..pecaya x korang?hahaha..aku tipu je...nenek aku pon xtau ape itu photography...hahaha...

nie je la teman aku time aku boring...huhu...selain tu,kamera aku.....:( sedih kan....member aku sumer x cuti lagi..isk ..isk ..isk


8 comments:

asis said...

ed..aku nak teddy kat mja kau tu..

eD love photographY said...

nak?
hehe...
meh la datang amik..
:P

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

aiyorkkk cumellnyeeee amek pic nenekk...hehe....kim salam same nenek ek....;D

nak teddy jugakkkk~..lalallaaaa...(^^)

eD love photographY said...

eheeeee...
maceh2....insyaallah...tp dier da x dengar ape2...camne ek nak bagi isyarat yang org kim slm...huhu...

*wahhhh....nak kena share ngan asis la nie..hahaha

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

alamak...cantek ar pic neneK tu..
huhu..cam sweet jer..
Ala coMEl nyer...

~ATIEN~ said...

ed, ksian kat tok.tak pasal2 tok jdi mangsa hang ek.dah xde keje ek.huuhu.dah lama xjmpa tok.windu lak nak kenakan dia.heheheh

eD love photographY said...

riyeslady : thx ye..hehe....tergelak bila anda cakap sweet :P..

kak atien : hahahaha..nak wat camne...boring gila dok umah..huhu..oooo kantoi suke kenakan tok....xpe2...

suka suki mira. :D said...

bear 2.
kesian.
dok tepi2 je.
:D