Thursday, April 9, 2009

mereka disampingku...thx kawan-kawan

assalamualaikum semua...time aku update nie aku kat mcD dengan suffian othman,rizal,dan azkhiemie..hehe...jam menunjukkan pukul 2.55 pagi dah....saja buang tabiat malam nie..huhu....best jugak sekali sekala luangkan masa dengan mmber2...lama da asyik bz dengan hal masing2 je...huhu...petang tadi pon aku ada p kfc dengan kawan2ku...di kesempatan yang ada nie aku nak ucapkan thx kepada azy yang sudi belanja kami kfc tadi..eheeee..sedap sangat....ermmmm actly aku sedih jugak sebab x sampai seminggu lagi kami akan bercuti selama 3 bulan...terpaksa la berpisah kejap..huhu..tapi nak wat camne kan...besa la tu adat berkawan dan belajar...ok lah..kat bawah nie aku ada masukkan gambar yang sempat aku snap kat kfc tadi...hehe...aku confirm akan merindui korang semua nanti...waaa.....


nie plak gambar2 memberku yang comel2...hehe


pastu kami pon jalan2 dengan penuh keriangan macam kanak-kanak tadika..hehe



then kami pon balik la...letih jugak tapi hepi sangat2...sebab bukan selalu leh luangkan masa dengan mmber kan...sekali lagi thx azy sebab sudi belanja KFC tadi..hehe...


p/s : cube korang teka aku yang mana?hahaha.... :P

12 comments:

suffian.othman said...

yela..
ktorg xdpt kad jemputan..
mkn kt Kempayang Food Court saje..
hahha~

eD love photographY said...

hahaha..
touching la plak..
meh sini meh..
ololoooo..
haha

t.K.a said...

wa...
frenship never end..

wlupn nnt sumenye pasti akan berubah..
bile kamu imbas n ingat balek memori 2..
mmg akn rase sgt bes..
**pe ntah ku merapek ni..
kamu pephm je la..!!
haha

eD love photographY said...

ye2...
sy paham..
hehehe..
betul tu..
time tu la rasa best sangat kan..
:P

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu...me pown tak dpt kad jemputan...huk hukk....;p

bestnye tgk pic2 tu...menarik n cumel2...

teringat zaman2 dekat ngan membe2..gather ramai2 n hangout ramai2...besstttt nyee...*sob sob....

eD love photographY said...

mistaken identity : ala...erin jauh la..hehe...thx ya erin...ops...jangan sedih2...nanti balik malaysia jugak kan..
:)

angkasa said...

ceyy ceyyy
kt part mmber2 tu xda pun gmbaq ehem2
haa tu mksdnya bkn mmber laa kn
someone yg lbh special kn?kn?
kantoi
haha

eD love photographY said...

ermmm..
hahaha...
ape la angkasa nie,..
segan eh..
hahaha

Vee Violet said...

membermu yg comel tu memang comel...
=)

[[~R*i*Y*s*E*s**L*a*D*y~ ]] said...

huhu..enjoy la lu Bro..
comel2 semua...
that "gurl" tu awex lu ke Bro..
comel like u per..

eD love photographY said...

thx..
hehe...
haaa...gurl yang mana?
ramai tu..
huhu

gadis merah jambu said...

yg mna ye ed???
jap2 nk teka..
yg pkai baju ngan sluar 2 kn??
tol ark???