Saturday, April 11, 2009

cuti semester....tiga bulan

assalamualaikum semua...sedar x sedar esok secara rasminya bermula la cuti semesterku selama 3 bulan..haduiiii...sedih ade,hepi pon ade..huhu.....sedih sebab nak kena berpisah dengan kawan2 kat sini jap...hepi plak sebab leh balik kampung..hehe...aku cadang nak keje...tapi xtau nak keje pe..
waaaa....keje kedai makan mydad jela...hehe...
emmmm kat sini aku nak bagitau siap2...nanti mungkin aku jarang update atau x update kot blog nie..huhu....so aku mesti akan rindu korang yang selalu komen,lawat blog aku nie..huhu...aku nangis dah nie..ok lah korang..aku nak study jap...pastu nak kemas barang lagi...jangan lupakan aku ye kawan2ku....assalamualaikum...bubyeeee..

4 comments:

Dino[m*] said...

ak x kan lupa kan ko ed...
apa2 hal call ak klu nak keje..
wahahaha....

Kyla said...

haha. ingat lg sem lepas dh diberi cuti 3bln pn merungut. boring la... mcm2.. kang tak kasi cuti langsung lg la.. hehe! gunakn cuti2 mu dengan sebaik2nye =D

angkasa said...

waaah cdeyh laa plak bca entry ne
aduii
keja laa
leh beli lens bru
haha

asis said...

pape pun nk jadi
jgn lupe amik award kat blog ak..
congrate..