Sunday, April 8, 2012

Corporate dinner | Random photos

jam : 9.38 malam
mood : penat.
lokasi : bilik tidur, ipoh

Salam dan hai kepada semua pembaca. malam nie rasanya tak ada apa yang menarik untuk aku cerita panjang-panjang, lagipun badan dah terlampau penat sebab tak cukup rehat. Tiba-tiba rasa nak menjenguk blog yang dah bersawang ni dan kalau ada masa kejap lagi nak menjenguk blog kawan-kawan pulak.

Macam biasa, malam nie aku rasa just nak kongsi dengan kawan-kawan antara koleksi gambar-gambar yang aku shoot di majlis korporat khususnya makan malam. Daripada tersimpan saja, better aku kongsi dengan pembaca semua. Okey, harap semua kawan-kawan yang follow blog ni sentiasa sihat dan senyum-senyum selalu. selamat malam :)


blog
Untitled-2
DSC_0843
Untitled-1

p/s : aku dah bangun dari kesedihan dan boleh tersenyum seperti dulu. thanks God :)



10 comments:

hisham said...

macam biasa saya amat suka ngn gambar kamu ed ..moment , candid and eye contact depa semua best...byk nk kena blajar ngn kamu..ni. good job buddy :)

ed shahir said...

thanks IY :)

Telor Power said...

pergh.....
smart gambar nie. terbaek lah bro. nice

jedi said...

cantik gambar-gambar kamu....

Useriez said...

yeah ed dah kembali..!

kEy said...

hmm....macam kurang something...tp ape ye~

Asmaa Ali said...

good job :)

mcyah_vespa said...

nice blog...follow me back dear :)

http://mcyahvespa.blogspot.com/

cimOt said...

macam biasa laaaa...
ur portraiture always the best!


lega nya hati bila kamu kata kamu sudah mampu tersenyum..ya mmg susah utk melupakan, tp jgn biarkan utk terus dlm kedukaan..

Nazrin said...

cantek ed!