Saturday, April 21, 2012

photoshoot | back to school

Lokasi : bilik tidur, ipoh. 
Mood : segar bugar. 

Assalamualaikum.. curi masa sat nak update entry. Kali ni aku nak kongsi cerita pasal aktiviti aku dan kawan-kawan hari khamis baru-baru ni. Kebetulan aku dapat cuti sempena Hari Keputeraan Sultan Perak yang ke-84, jadi ada la masa jugak nak jalan-jalan sambil tangkap gambar. Dipendekkan cerita, Miss Afizah ajak aku untuk buat photoshoot yang bertemakan "Kembali ke sekolah" ataupun dalam english, "Back to School" bersama pensyarah dan kawan-kawan yang lain. haha.. Alhamdulillah, sesi bergedik sambil bergambar hari tu berjalan dengan lancar walaupun cuaca panas terik. 

Aku nak ambik kesempatan ni untuk ucapkan berjuta-juta, berbilion-bilion terima kasih kepada miss afizah, miss mimie, miss ily & adiknya ayu aqilah, puan faizura & suaminya, alrazi zarini serta alif shah jamil sebab korang semua sangat best dan secara tak langsung buat aku happy. hehe... Insyaallah kalau ada masa, panjang umur kita buat next photoshoot.. :) 

Okeylah, aku pun tak tau nak merepek apa lagi, mata pun dah rabak ni.. So aku kongsi kat sini sedikit gambar-gambar masa photoshoot tu. Actually banyak gambar yang best-best, tapi takkan nak masukkan semua kan. hehe. Maybe next entry la yee. okeylah, harap korang semua suka dengan gambar-gambar kali ni. Maklumlah, kami model dan kami jugalah jurugambar :)
  5 comel d 2 c alif-and-miss puan-fai-1 miss gabung london  
 Terima kasih kerana sudi melawat :) 

11 comments:

ilham yahaya said...

wah dlm ni lg cantik la tgk buddy :) heeeee geram2...hahaha...

cara pemesanan trica jus said...

keren...! inovatiff sekali !

ahmat faisc said...

comel gile mis fizah.gambar cantik ed !

SAYA BUKAN SAMDOL said...

rindu jaman sekolah waduh

budak gula said...

best giler~ :) semua pon comeyyyy

budak gula said...

comeyyy giler~ :) terbaikk

cyberflyz said...

apa setting untuk gambar yg ke-8 tu..?

annapeje said...

comel nyer :D

Budak Pensel Yazid said...

cantekk..

Cahaya Anis said...

| wahhh., sangat2 cantek maaaa., hehe.., like2.., anis nak gakkkkk :) hoho.., teruskan kejaya anda yea ed.,

cimöt said...

ed dah laaa kecik..memang sesuai sangat jd bdk sekolah..